paolina

2 paolina

1456 visningar

V14 lämnad och ensam. Någon i liknade ställe? vecka 14

Är iv14(13+5) lämnad av killen som flyttat tillagningar land. Många tankar kommer ingavänner som är gravida mest manliga vänner. ( de kvinnliga har flyttat till landet el ny staddes män el barn.) Skulle vara roligt att hitta några gravida tjejer som vill fika el e i liknadesituvation. El med är ensamstående el kommer att bli. Är 29 år glad och älskar att njuta av livet och hätta på ta saker men lika gärna att baka och fika. Mode och kläder är roligt med.
7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  wojdat

  3 wojdat

  Vad tufft, du kommer klara det galant! Var bor du nånstans? Jag befinner mig inte i liknande situation men man kan ju alltid bara prata om allt och inget :) Kram!
 • 2

  paolina

  2 paolina

  Jo man klarar det bara svårt att jobba med ett brustet hjärta och allt med graviditet. Jag bor i Stockholm men skulle vara super kul Tt prata Im allt annat med:) vart bor du? :)) blev väldigt glad för svaret ditt.
 • 3

  wojdat

  3 wojdat

  Jag bor också i Stockholm! :) Jag kan bara tänka mig hur svårt det måste vara men kan redan se att du verkar stark som skriver ut dina bekymmer här!
 • 4

  paolina

  2 paolina

  Jo d e jobbigt men ska nog funka utan honom. Så hur ser din situation ut. Har du fb?
 • 5

  wojdat

  3 wojdat

  Ja, Klaudia Wojdat heter jag, lägg gärna till mig :) Jag är 21 och bor tsm med min sambo Vi fick sent missfall i okt men är gravida igen (v.22) Självklart kommer det funka! :)
 • ojjneij, är ej direkt i samma situaation men du kommer klara de super du fixar dehäe :-)
 • hej förstår din oro totalt. jag är ''lämnad ensam'' under hela min graviditet, förlossning och första månaderna med barnet pga min pojkvän sitter i fängelse fram tills nästa höst. bara att stå på dig, allt kommer att bli helt underbart och falla på plats! :)