malinse

2 malinse

3308 visningar

tryck neråt m förvärkar, TIPS någon!! vecka 31

hsr ju som sagt gått med förvärkar ett bra tag, vart inne med dom osv. men igår började jag få ont i ryggen i samband med dessa.. har ju även gtt med svår foglossning sen v 23 så de känns inte alls som detta. men nu när jag står upp så känns de som jag behöver göra nr två och de gör ont i rygg och nedre delen av buken. kan även känna att de är ömmt. fan fan fan säg inte att de är på G nu. BM sa till mig i tors att när de blir ihärdigt ska jag åka till förlossningen igen men känner mig som en jävla satmara. de blir ju tredje gången jag är där isf. är de tredje gången gillt tro? till och med bm trodde de skulle komma ganska snart och sa hon skulle hålla tummarna så att bebis kan komms i januari ist för dec. är ju ändå beräknad i februari.  hur bra odds har jag? vad ska jag göra? de kan även göra ont i ändtarmen el va ma ska säga..

7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Nikoba

  5 Nikoba

  Det låter inte som du har värkar. :-) Dem går inte att ta miste på. Tro mig. Hehe Det är ju vanligt med förvärkar och tryck i slutet av grav. Bebis kanske håller på att röra sig nedåt inför fixering. Som sagt, säkert ingen fara. Men annara ring och prata med förlossningen för rådgivning. Kram
 • 2

  Nikoba

  5 Nikoba

  Annars*
 • 3

  malinse

  2 malinse

  Bebis fixerade sig i onsdags redan, förvärkar är de men vart är min gräns? De är ju ändå andra barnet och mun livmodertapp är kort redan. Livrädd att den ska bli kortare och öppna sig
 • 4

  Nikoba

  5 Nikoba

  Okej jag förstår. Men det kanske är värre att stressa upp sig av oro? Slappna av istället. Händer det så händer det. Inget att göra åt ju. Men sluta stressa så du inte triggar igång något pga det.
 • Tycker absolut att du ska ringa eller åka in om du är orolig om så bara för att du ska känna dig lugnare det är det de är till för.
 • 6

  anneli_g

  5 anneli_g

  har precis samma som du beskriver men har bf 5e jan. trycket neråt är bebisen som håller på att lägga huvudet tillrätta för fixering. jag var inne på förlossningen idag med förvärkar osv, de sa att om jag vill ha min bebis 2012 så är det stillhet som gäller. killen får ta hand om hem och hus ;)

 • 7

  malinse

  2 malinse

  uscha.. lider med dej anneli fick du bricanyl ?