sarapedersen

3 sarapedersen

3514 visningar

tredje täta förlossningen? vecka 34

Hej. Hur gick er tredje förlossning? Kom bebisen tidigt eller gick ni över tiden? Blev det en "normal" förlossning? Är så nyfiken, väntar mitt tredje och har bf den 16 juli. Mellan min första och andra skiljer det 18 månader, mellan den kommande bebisen och det mellersta skiljer det 14 månader. Så det blir tätt mellan alla barnen. Min första förlossning tog lång tid men allt gick ändå bra och det var en helt normal och bra förlossning. Hade hemska förvärkar flera dagar innan. Vattnet gick väl inne på förlossningen och efter det tog det ca 8-9 timmar tills han var ute. Han kom i v 40+3. Med andra började det med förvärkar dagen innan. Sedan åkte vi in och när vi varit där i ca fem och en halv timme tog dom hål på hinnorna så vattnet gick. Därefter tog det en halvtimme tills han var ute. Han kom i v 39+0. Hur lång tid tog era förlossningar? Och hur blev er tredje förlossning? Berätta gärna :)
35 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Angel.L

  5 Angel.L

  Jag undrar precis som du :D. Jag väntar mitt tredje barn jag med :D

  Första kom i v 36+2. startade med spontan vattenavgång och värkarna kom igång  ca 4 timmar senare. sen va dottern ute efter typ 6 timmar och 50 minuter. efter inskrivning på förlossniongen va hon ute efter 3 tim och 10 min ca. men från start/vattenavgång tog förlossningen ca 11 tim.

  Andra kom på bf, 39+6. Startade med värkar som smög sig på. åkte in ganska omgående och hann va inne i  30 minuter innan andra tösen va ute. Färlossningen tog från första värk ca 3 timmar o 15 min. 

   är nyfiken på trean nu :P

 • Väntar oxå nr tre :) men mina två förlossningar har varit betydligt längre än era ;) spännande om någon vill dela med sig. Här föddes nr 1 v 39+0 vattenavgång, föddes 27h efter vattnet gått, lång o tuff förlossning . Nr2 föddes 40+2 med start av värkar. Föddes exakt på klockan 10h efter första värken.
 • 3

  minna

  5 minna

  Jag ska föda nr tre när som helst, är nu i v 41+0.... Nr 1 kom 40+1, vattnet gick vid 01, åkte in till förlossningen vid 03 för att kolla att allt var ok, värkarna började då vi var på väg hem vid 04:30, åkte sedan in igen då de var starkare vid 08:30.. Ut kom sonen 21:44 efter 5h av krystvärkar, och att han satt fast m axeln.. Nr 2 kom 39+4, värkarna började som förvärkar vid 21, 00 började de göra ondare, men jag sov till o från under natten. Vid 07:30 gjorde vi oss klara för att åka in till förlossningen. Vid 11 var vi där och jag var öppen 5 cm, sedan öppnade jag mig inte mer förrän vid 18, då fick jag lustgas då värkarna plötsligt blev jättetäta o onda. Krystvärkarna kom för tidigt även denna gång och jag andades ut dem. Vid 21:30 tog de hål på hinnorna så att vattnet forsade ut och son nr 2 kom ut 21:39. Är såå otroligt nyfiken på hur denna förlossning blir och hur den kommer starta... Har liksom glömt hur värkar känns, och denna bebis verkar då inte ha bråttom!! Jag hoppas bara att jag slipper bli igångsatt... Men jag har nog inte varit så utvilad de andra gångerna som jag är nu trots två barn.. Sover mkt då de är på dagis, har hjälp av farmor o farfar mkt på helgerna. Har heller inte arbetat då jag blev sjukskriven i början av april fram till förlossning... Så skönt!!