hallgren1991

4 hallgren1991

5942 visningar

Tips på bra fylla i böcker om graviditeten? vecka 5

Hej.

Jag har kollat runt lite i affärer, men hittade inget, och på internet efter böcker som man kan fylla i själv under sin graviditet. Vet inte vilken jag ska beställa eftersom man inte får se hur de ser ut inuti. Så vilken/vilka skulle ni tipsa om? Fördelar och nackdelar?

Jag vill ha en bok där man kan fylla i med både egna or och svara på lite frågor, klistra in bilder både på mage och från ultraljud. 

Har kollat på "Gravid: en fyll-i-bok om nio månaders väntan", "Ett barn blir till: dagboken", "Gravidboken" och några fler.

 

Mvh Anna

10 Svar (äldsta svaret först)
 • Tack för era svar. Den på bokia.se är den enda jag hittat som man kan provläsa men skulle vilja veta hur de andra är upplagda inuti med. 

  "Mina första år" lät ju som en väldigt trevlig bok. Hur är den inuti? Är det "vecka för vecka" under graviditeten, plats för foton på magen osv?

  Läste på "bebisboken.se" eller vad sidan hette där man kunde skriva ut allting sen. Lät som en bra idé men är lite sugen på att skriva själv. Sen får man inte se mycket innan man har betalt 400 kr. :)

 • Jag gick och tittade i böcker i bokhandeln men hittade aldrig någon som passade mig, det var alldeles för mycket oviktigt i många av böckerna och jag tyckte det saknades vissa saker som jag ville ha med. Så jag valde ut det bästa från böckerna samt la till egen info och gjorde mig en egen på nätet. :) Fick utskrivet efter att jag fyllt i det sista om 1årsdagen, inte dyrt alls. Supernöjd!

 • Jo jag kikade lite på det med men kan inte bestämma mig. Vill gärna skriva själv men har även funderat på att göra en sån där på nätet, man kanske kan göra både och :P Vilken hemsida använde du dig av?

 • 7

  Emmamma84

  2 Emmamma84

  Mina första år har inte så mycket plats för just magbilder eller vecka för vecka, men det finns "fickor" för varje kapitel där man kan spara bilder. Det finns även speciella sidor för hand/fotavtryck, annons från tidningen, armband från förlossningen etc :) Dessutom vänder den sig även till pappan som har egna rader att skriva på. Jag köpte min i en bokhandel, se om du hittar den så kan du tjuvkika lite :)
 • Ja jag får nog be om hjälp att hitta böckerna :P Letade som en tok sen sprang klockan iväg och jag var tvungen att dra vidare. Får ge det mer tid någon dag :)

 • Den är medvetet utformad så att man kan skriva i vissa saker efter att man fått hem den, för jag ville precis som du skriva i den lite själv :) Nu kommer jag tyvärr inte ihåg vilken hemsidan var och boken ligger just nu nerpackad efter flytt så kan inte kolla det. :S

 • Okej. Tack ändå :)
  Någon annan som vet någon hemsida eller andra böcker som man kan ta en titt på?