stinaa

2 stinaa

3294 visningar

tips ang hemorojder

Detta är ingen fråga men jag kunde inte skriva det på forum så skriver det här ändå. Säger bara en sak... Hallelulja för alsolläsning.... Har haft JÄTTEPROBLEM med hemorojder efter graviditeten å haft RUSKIGT ONT. Har inte kunnat sitta, ligga, stå, gå utan att ha riktigt ONT. Igår var jag på kontroll med lillen på bb å bm där tipsade om alsollösning. Man dränkte några kompresser å lade dem på hemorrojderna å sedan låg man med det ca 30 min. Detta ska enligt kirurgerna lindra och typ bota. Jag trstade igår kväll. Umm underbart. Har inte haft ont på hela natten. I morse hade de dessutom krymt å var riktigt små... UNDERBART. Nu hoppas jag på de ska försvinna helt.... Så för er med.problem testa!!!.
3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Matilda_W

  5 Matilda_W

  Gud va bra med ett sånt här tips!! Har själv haft/har jätte problem med det och testat ALLT. Det som fungerade bäst för mig var Ac comfort, men det kommer tillbaka efter ett tag ändå. Så ska absolut testa detta nästa gång! 

 • 2

  Soetnos

  7 Soetnos

  Allsollösning, är det samma som alsolsprit?
 • 3

  stinaa

  2 stinaa

  Nej.. Använd absolut inte alsolsprit. Det är på tok för skarpt. Lösningen är utspädd för att kunna användas på känslig hud... Jag har testat i 2 dygn nu å jag är nöjd. De är inte helt borta men jag besväras intr alls så av dem nu. De kom tillbaka lite här när jag fick bära 2åringen 1km för han somnade ståendes på ståbrädan till vagnen å då blev det för högt tryck antagligen så de blommade upp men på med ny alsollösning å vipps kan jag sitta igen... Gött som tusan....