Jezziii

2 Jezziii

1722 visningar

Tips?

Jag blev nojjig efter mitt besök hos BM idag. Vi gjorde VUL för att försöka ta reda på hur långt gången jag är. Men hon såg inget på ultraljudet, BM sa att eftersom jag plussade innan jul typ så är det typ 4 veckor, och då ser man inte alltid graviditeten. Äggstockarna såg normala ut och har gravidsymtom så det heter duga Ömma spända bröst Mörkare bröstvårtor Mensvärkaktiga smärtor i magen Illamående och halsbränna. Har även gjort 7 positiva test bara i Januari. Men blir så nojig, så vet ni hur normalt det är att man kan indikera en graviditet i vecka 4?
30 Svar (äldsta svaret först)
 • i v 4 är allt väääääldigt litet så misströsta inte :) det är tidigast i v 8 som man kan se hjärtat slå och ibland syns det inte ens då för att det är så litet.

  när va senaste mensens första dag?

 • 2

  Jezziii

  2 Jezziii

  Jag har oregelbunden mens pga PCOS, så jag hade mens för 6 månader sedan, däremot använde vi ägglossningstest för att få större chans, hade positivt ägglossningstest i mitten på december, typ den 11-12 dec. Gjorde positivt gravtest den 24/12, Så BM räknade i princip ifrån första positiva testet :)
 • okej men då kan det mycket väl vara så att det är för litet att se :) har du dessutom gravsymtom är det ännu bättre! syns säkert på nästa ultraljud istället (har iaf för mig de bokar in ett senare om det inte syntes på första)