Smurfan90

5 Smurfan90

1070 visningar

Tillbaka till jobb igen

Nu är mina underbaringar ca 9 mån o jag börjar smått fundera på när jag ska gå tillbaka till jobbet( kan vara hemma ca ett år till om jag vill. ) jag jobbar som svetsare. O det är ett yrke man inte får jobba med om man är gravid. Vi ska inte ha fler barn just nu. Men i framtiden.om två år kanske? Jag känner mig kluven på om det är smart att fortsätta jobba som svetsare. Eller om jag orkar gå igenom en hel graviditet till med arbetsförbud dvs bara gå hemma hela dagarna. Jag älskar mitt jobb men som sagt känner mig kluven . Hur hade ni gjort? Gått tillbaka eller sökt nytt jobb?
4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Adelee

  3 Adelee

  Trivs du med ditt jobb så tycker jag absolut att du ska fortsätta! En graviditet är ju en väldigt kort tid av ditt liv :)
 • 2

  heleena84

  3 heleena84

  Jag tycker du ska gå tillbaka till det jobbet du har när du känner dig redo att börja jobba igen, sen kan du ju söka nytt jobb under tiden du jobbar om du känner att du vill :)

 • 3

  Nissan

  5 Nissan

  Sanna kvar om du trivs! Det är ändå det som är det viktigaste för att må bra i det långa loppet. Om du inte vill gå hemma en hel grav till kan du ju läsa någon kurs på medborgarskolan eller vuxenutbildningen, sälja kläder, ljus, heminredning, plastburkar eller smink under de 9 mån som en grav varar. Med lite fantasi kan du nog få till sysselsättning. Men att trivas på jobbet, det är det viktigaste!

 • 4

  Uullllee

  3 Uullllee

  Fortsätt jobba som svetsare om du trivs! Varför byta jobb om du har ett jobb du trivs med? Och som någon annan också skrev inför en eventrull nästa graviditet så kan du ju planera studier eller något extra-knäck om du vill vara sysselsatt. Eller så tar du tillfället i akt att vara hemma med dina barn under nästa graviditet. Finns ju öppna förskolan mm också.