Lilla-Trollet

4 Lilla-Trollet

2914 visningar

Tecken på förlossnings start? vecka 37

Sedan i tisdags förra veckan har slemproppen lossnat i flera omgångar i samband med lättare förvärkar, och nu verkar hela ha kommit ut (ber om ursäkt för infon..) Hur som helst.. Förra torsdagen kände jag ett tryck nedåt (fick veta på lördagen att det berodde på att lilltösen fixerat sig) och sedan dess har jag haft lättare värkar som kommit till och från, har även värk från svanken och ner i höfterna/låren.. Så jag undrar om någon kanske känner igen sig, och kanske kan ge ett svar på om det börjar närma sig förlossningen? Vissa värkar har gjort ondare än andra, och nån få gång har jag känt ett lättare tryck nedåt, stänkte att jag skulle fråga för att finna lite ro kring mina frågor.
4 Svar (äldsta svaret först)
 • De du känner kan man få fler veckor innan förlossningen tyvärr. Min erfarenhet är att trots massa tecken så brukar allt stå helt stilla (inga förändringar alls) precis dagarna innan sen sätter de igång rejält :) men alla är olika
 • 2

  Angel.L

  5 Angel.L

  Det är klart det börjar närma sig förlossning :-) du är i v 37! Kroppen förbereder sig, och förlossningen kommer närmre :-) seb hur lång tid din kropp vill förbereda sig är ju individuellt ;-) kanske en dag, eller en vecka, eller 5 veckor :-) du har inte långt kvar, så din kropp kommer säkert göra fler saker som gör dig super förvirrad fram tills att det är dags :-). Detta är ett pepp inlägg! Hoppas du finner ro och att det drar igång för dig snart :-)
 • Hehe jo, det är ju faktiskt sant :) Hoppas själv med att det kan starta snart, vill ju så gärna få hålla min lilla tid och så :)
 • 4

  SannaB

  2 SannaB

  min propp gick på morgonen, sen kom värkarna. Dagen efter fick jag en pojke. :) Så med andra ord, det är väldigt individuellt, hur var och när förlossningen sätter igång efter proppen gått. Lycka till!!