saraarkbark

5 saraarkbark

1708 visningar

Tack för hjälpen... vecka 33

Det ær ju meningsløst att stælla frågor på denna sidan! Øver 80 st som læst frågan men inte en sjæl som brytt sig om att svara. Trodde man hjælpte varandra på denna sida. En orolig mamma till en annan liksom. Tycker det ær trist!

9 Svar (äldsta svaret först)
 • Hej. Det är klart vi delar med oss om vi kan hjälpa så gör vi det. Tycker denna sidan är bra för alla är så snäll mot varndra och försöker värkligen att trösta om någon behöver tröst eller stöd. Jag svara på de som jag kan ge stöd till. Vad tunger dig? Man har inte alltid svar:)
 • 5

  Hannis

  5 Hannis

  Hej.

  Förstår att du är besviken, har ställt frågor flera gånger men ibland får man inge svar. Jag brukar läsa alla frågor men de är ju inte ens hälften jag ka svara på. Är ju så lite gången bara v.16 nu. :)

  Ställ om frågan så kanske nån kan svara. :)

  Kramar

 • Vad var det du undrade då? Så får vi försöka igen :)
 • Min fråga var "vad hænder?" Førstår såklart att inte alla kan svara, men inget svar och 80 som læst.. :P det sæger sitt! Jag svarar alltid på folk jag kan hjælpa, spec om det inte ær nån som inte fått några svar! Før jag vet sjælv hur irriterande det ær att inte få svar :P

 • 8

  anneli_g

  5 anneli_g

  kan man svara så tycker ja nästan det är obligatoriskt att göra det. jag kan definitivt inte svara på allt, bland annat inte din fråga men du har ju faktiskt fått några svar ;) sen är "jag känner såhär- vad kan det vara" frågor i stort sett omöjliga fö nån annan att svara på. jag läser alla frågor och inlägg när jag är inne på sidan, mest i utbildande syfte men när man ändå är igång kan man ju svara när man tycker att man har nåt att komma med ;)

 • Absolut, svaren man får/ger baseras ju på egna erfaringar! Det ær ju det man vill åt ;) och svaren jag fick, dom fick jag efter jag skrev det hær inægget. Och tack vare dom fick jag svar på min fråga och kænner mig lugnare :) =førnøjd gravid kvinna.