Sparris

5 Sparris

5296 visningar

Sura uppstötningar, vad göra? vecka 10

Har nu blivit av med illamåendet ifrån magen men istället fått problem på mornar och kvällar med sura uppstötningar. Det ligger verkligen och trycker uppåt i bröstet och jag får oftast kasta mig in på toan för att kräkas. När jag väl kräks så känns det bättre men det blir samma visa nästa dag och det känns så tröttsamt. Jag har testat novalucol som ska bilda ett lock över bröstet så magmunnen inte kan släppa igenom någon syra men jag mår så illa av de tabletterna. Jag har ingen halsbränna uta bara problem med dessa uppkastningar. Någon som haft liknande under graviditeten och testat något som funkat? / trött på att kräkas
996 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Sparris

  5 Sparris

  Rättar till, har inte tagit novalucol utan Gaviscon mot sura uppstötningar.
 • Jag har mycket sura uppstötningar jag ta novalucol och omiprazol det finns husmor råd om halsbränna kolla på nätet kanske du hitta nåt som passar dig annars tyvärr måste man stå ut med den eller kolla upp med mvc. Lycka till. 

 • 3

  Trubbel

  4 Trubbel

  äpple fungerade bra för mig. Se till att ha något i magen nyponsoppa håller magen i balace lite grann också. om du inte känner dig sur så yogurt det fyller slemhinnan lite gå och småklunka lite så det finns något hela tiden ta en promenad extra om dagen så du inte lägger på dig om du har benägenhet till det annars går man lätt av sig när man väl fött.