angel93

5 angel93

2001 visningar

spökveckor eller annat? vecka 9

alla graviditets symtomer försvunna.. äter knappt något längre, magen växer inte speciellt som jag kan se nu längre? Fortfarande fruktansvärt ont i brösten men annars igenting.. är det spökveckor som många kallar det? Min pojkvän sa till mig igår " ta det försiktigt med vad du önskar dig, ett ordspråk!" för ja önskade mer eller mindre mer gravsymtomer.. som många säger och även han, *-var tacksam och glad så länge du klarar dig ifrån allt innan allt börjar och du kommer ligga hemma jätte dålig. njut så länge du faktiskt mår riktigt bra.*

Även orolig över om bebis är död i lilla magen, men killen säger att jag EJ ska tänka så. har inga smärtor och blöder inget så han tror allt är okej. Men min oro är inte mindre för de...

Någon som varit med om samma?? :/

 

5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Pumba2012

  5 Pumba2012

  De är jätte vanligt att känna som dig :) Jag hade typ massa graviditets tecken mellan vecka 4-7 sen mådde jag som vanligt förutom att jag kunde somna överallt. Sen i vecka 9 så började jag spy på morgonen och illamåndet. Och det hade jag till vecka 18 tror jag. Var försiktig med var du önska ;-)
 • 2

  Bino89

  5 Bino89

  Det e så oerhört vanligt att faktiskt må oerhört bra under graviditeten. Det enda symptomen jag hade fram till v8 var spända bröst, molvärk och minskad aptit. Efter v8 hamnade jag i spökveckorna som höll i sig till v 17. Oerhört jobbigt att gå runt och undra och känna sig osäker ända fram till ul. Och även nu i efterhand mår jag jätte bra och det mer eller mindre strålar om mig. Men nu har jag åtminstonne påminnande livstecken från lilleman flera gånger om dagen. Jag vet att man oroar sig och alla säger att man inte ska det. Men rent naturligt gör man det och antagligen mkt pga modersinstinkten som finns naturligt hos kvinnor i sig från början. Jag hoppas det går bra för dig och du hittar ett sätt att fördriva tiden tills det e dags för ul så du får svar och ett inre lugn!
 • 3

  angel93

  5 angel93

  Ja känner ju själv att jag inte kan få inre lugn innan jag fått se med egna ögon på UL.. v.15+2 är det dags för oss att få se våran lilla. Är i v. 8+5 idag. 

  Det är runt den 22e nästa månad? Vet du om det är med dosa ? BM sa hon ville undvika VUL och köra UL med dosa på magen? därför hon valde första ultraljud senasre än normalt. jag är ju först föderska då som sagt.

  Men det känns ju skönt att jag mår bra just nu då.. kan ju tänka mig hur de skulle se ut för mig senare vid, efter v.12.. haha :)

 • 4

  Vanilla28

  5 Vanilla28

  Jag är i v.15+2, och det är först nu magen har börjat ana att den har växt. Njut istället - allt är säkert jättebra!

 • Hade samma som dig fast jag kände inget alls, va presis som de brukade va innan jag blev gravid, men jag fick inte tid för RUL fören vecka 18 så jag gick till dr bengt gyland i lidköping och gjorde ett utraljud i vecka 12 för att bara se om bebisen levde och att det bara va en, kostade mig inget men va en jätte gammal maskin men det brydde jag mig inte om jag ville bara veta att han levde! Man blir nervös när man inte känner nåt...