EmelieViola

5 EmelieViola

929 visningar

Spark? vecka 17

Nu när vi var ute och åkte bil, så blev jag helt plötsligt illa mående och lika snabbt mådde jag bra igen! Kan det ha varit bebisen som tryckte till min magsäck?

Har förstått att när det sparkar så känns det som att någon petar en på magen fast innifrån.

Gör det lite ont då när det väl sparkar?

Tacksam för svar

9 Svar (äldsta svaret först)
 • 4

  keeya

  5 keeya

   Det är olika från graviditet till graviditet. Nu är min bebis såpass stor att det gör riktigt ont när hon sparkar.

 • 5

  Jossen

  2 Jossen

  Hej,

  Ser att du gått 17v, så jag antar att det är känsla av rörelser runt den tiden i graviditeten du frågar om? För mig så kändes rörelserna runt denna tid mest som en liten fisk som sprattlade runt. Gjorde absolut inte ont =)

   

 • Känner ju massa saker i magen som, jag aldrig har känt förr. Men kan inte riktigt veta om det är sparkar eller inte =S

 • 7

  catwik

  4 catwik

  Du är så pass tidigt i graviditeten så jag tror inte att bebisen sparkar så hårt så att det kan göra ont. På mig kan det göra riktigt ont i både revben och mage men då är min bebis "färdig". Du borde mest bara kännsa små rörelser.

 • Min sessa ligger med huvudet långt ut på höger sida i magen och på ultraljuden så har jag sett att hon ett tu tre ligger med fötterna vid huvudet och sparkar dessutom så rör de ju händerna väldigt mkt så hon ligger och trycker mig långt ut på sidan av magen, och då gör det ont.. :p

 •  absolut kan de ha varit en spark du har känt, men det gör absolut inte ont