Linkan

5 Linkan

1844 visningar

Sover jätte hårt. vecka 35

Detta har inget med graviditet o göra men behöver hjälp då vi inte vet vart vi ska vända oss. Min man sover otroligt hårt. Det har han gjort sen typ puberteten. Han är idag 22 år. Han sover så hårt att jag kan ringa på hand telefon som ligger bredvid honom ja en 100 ggr o i 1-2 timmar utan att han Ens rör på sig. Detta drabbar ju även att han inte vaknar när barnen vaknar heller. O d gör mig nervös. Jag kan aldrig lämna honom en natt med dem. Vi har vänt oss till vc o dom söger att d e psyket. O psyket säger d e vc. Vi håller på att bli tokiga. O de spelar ingen roll hur många timmar sömn d e heller. Han kan sova 12-16 timmar utan problem. Hoppas ni har något att Lomma med
4 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag har tyvärr ingen lösning så, men han är ju väldigt ung, och unga människor kan verkligen sova djupt och länge. När man blir vuxen/äldre brukar det gå över. När hjärnan är klar och hormonerna landat. Jag var likadan! Men sen kan det vara lite undermedvetet att han VET att du tar barnen på nätterna? Och har han provat att sova en stund på dagen?
 • 2

  Linkan

  5 Linkan

  Han sover hårt oavsett om han är hemma el inte. Även när han är iväg o jobbar. (Lastbilschaufför). Han vill jätte gärna hjälpa till med barnen. Han vill kunna sova själv med dem. Men jag vågar inte lämna honom. För han vaknar inte.
 • 3

  HannaA

  5 HannaA

  Min sambo var likadan, han är lite bättre nu efter att jag har börjat jobba och han är hemma med sonen. Nu har han inget val, han MÅSTE vakna och de allra flesta gångerna så vaknar han faktiskt när sonen gör ljud ifrån sig (och jag inte är hemma). Tidigare var sambon så att jag kunde ringa både mobil och hemtelefon, har även vid ett par tillfället plingat på dörren (när jag glömt hemnyckeln), och han reagerar inte. Så jag förstår verkligen din oro! Jaguar superorolig i början, men av någon anledning så sover man ytligare när man vet att man måste kunna ta barnet/barnen :)