Pim

2 Pim

1895 visningar

Skrik...

Hej,

Min flicka är nu 6 v gammal och har sen v 3 haft problem med magen. Hon får sempers magdroppar och minifom, och det har blvit bättre sen vi började med det. Hon har lättare att fisa och bajsar mer, och skriker inte lika mycket och intensivt. Hon drar fortfarande ihop sig och krystar men hon skriker inte. Men vissa kvällar skriker hon nästan hela tiden och vill bara äta. Kan inte se att hon verkar ha ont i magen så som det var i början, men ändå skriker hon och blir nöjd om hon får mat.  Jag försöker hålla 2 h mellan mat.

 

Nu undrar jag om det är fler som har såna problem? Detta är mitt första barn och vad jag läst/hört ska barn som inte har problem med magen aldrig skrika? Och ska skrikandet och magproblemen sluta helt med dropparna? Man känner sig som en så dålig mamma när hon skriker och vill mest se om jag är det eller om det är fler som har det liknande..

3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  carolajni

  0 carolajni

  prova majsvälling. hon kan skrika för hon kanske fortfarande har ont i magen ändå och tyckter det är jobbigt. min dotter tålde inte mjölkersättning. majsvälling är väldigt skonsam mot magen.

 • 2

  atarinak

  5 atarinak

  Rådfråga BVC. Ge aldrig välling till en så liten... Ammar du så kan det vara en idee att sluta med mjölkprodukter och om det är ersättning byt märke... När barn vill äta trots att de inte borde vara hungriga är det för tröst eller magont....
 • 3

  Lottis84

  2 Lottis84

  Hej!

  Min dotter hade oxå lite magproblem, vi provade Windy fisventil. Köpte dom på babyproffsen. Lindrade många gånger när hon verkade ha mycket luft i tarmarna.

  Att din dotter vill ligga vid bröstet hela tiden beror kanske inte alltid att hon är hungrig, bröstet är ju oxå tröstande och lugnande. När min dotter skriker eller är ledsen så lugnar hon sig oftast när hon får ligga vid bröstet lite.

  Min dotter är nu 6 månader, hennes mage rättade till sig efter 3 månader, så håll ut :)