BigMama92

4 BigMama92

1882 visningar

Skit! vecka 17

Detta är ingen fråga, måste bara säga detta. Blir så sjukt irriterad när man får uppsnoffiga svar och ser att även andra får det! "varför så orolig" "du borde inte va med på en sån här sida om du bara stressar upp dejj på andras historier" så farligt kan det inte va om du hann skriva det här först!" förlåt men om man är osäker så tycker kav denna sidan är skit bra har man inte haft barn tidigare så klart man läser efter andras erfarenheter! Fett less på er som tror och tycker att man är så nojjig och oerfaren. Svara inte då för o helvete. Man vill ha stöd och inte en käft på smällen. Jag byter sida för blir så arg!
15 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  baby87

  5 baby87

  Hejsan!

  Jag håller med dig TILL TUSEN!
  Fett besviken på den här sidan ibland, vissa svar & vissa mammor/blivande mammor, är så JÄVLA ARROGANTA! :S

  Fattar inte hur elaka vissa får vara?!
  Det här är ingen TÄVLINGSSAJT, det är en mamma sida, där ALLA borde ha rätt att fråga VAD dom vill utan att bli dömda eller få höra spydiga kommentarer!
  NEEJ, alla ni som tycker att ni är så jävla mkt bättre än alla andra, byt sida, vi vill inte ha er här!!!

  Fett besviken snart 2 barns mamma!

 • 2

  Mam83

  3 Mam83

  Vet vad du menar. En del personer vet inte riktigt hur man för sig när man skriver till andra. Ohyfsade och otrevliga i sina svar! Får trösta sig med att de flesta har lite vett. Tråkigt att du inte vill vara kvar här på grund av dessa få personer tycker jag. Hoppas du hittar något som känns bättre för dig.
 • 3

  BigMama92

  4 BigMama92

  Skönt att det inte bara är jag!! Jag blir allvarligtalat ledsen över det hela. Detta är vårat första barn pch jag kan ingenting. Och klart som fan man är orolig! Blääää
 • Det man kan göra är att rapportera dessa svar till admin så får admin kolla på det och är det vissa upprepade personer så får de tillrättavisa dom. Men jag förstår dig fullständigt och det är tråkigt att det är så
 • 5

  Nikoba

  5 Nikoba

  Kan hålla med.
  Men det kan ju vara så att de försöker att lugna ned dig/andra men låter nedtryckande. För det är lätt att man är övernojjig under en grav exempelvis.

  Men man måste ju tänka på hur man formulerar sig, och att vissa kan missuppfatta det man skriver. Även där är man ju överkänslig stundtals i en grav.

  Att vissa medvetet skulle trycka ned andra är dock inte okej någonstans! Vet inte riktigt vad du upplevt här, men trist att du känner så. :( Sidan är ju till för gemenskap! :(

 • 6

  jojis

  5 jojis

  Har också löst väldigt elaka svar. Svara om ni kan svara annars jan man skippa alla elaka svar. Vi är ju faktiskt här för att hjälpa varandra =)

 • 7

  Sara.

  4 Sara.

  Du ska inte behöva känna dig dum. Det är dom dumma som ska skämmas:)
 • 8

  Pux

  4 Pux

  Jag håller också med. Det är så synd, för man vill ju bara he lite medkänsla och prata med andra i samma situation. Jag väntar mitt andra barn nu, och även om det inte var så länge sedan jag fick min dotter så känns det som första gången igen, och då kan det vara skönt att få ställa "dumma" frågor ibland, utan att få idiotförklarande svar.

 • 9

  catja

  5 catja

  Jag skrev något till en tjej idag som kanske lät ilsket, men de handlade ej om hennes graviditet eller barn för då skulle ja aldrig säga något för ja e sj ett nerv vrak o gravid med första barnet. Men hon frågade om här på sidan o var mega pga hennes kille tagit hennes mediciner istället för de han skulle, o du blev ja nästa orolig pga tänk om de nu va skita farligt o då e all tid att få hjälp mega dyrbar, vi e ju inte doktorer precis. O som en skriver här tyvärr e Vi alla olika o tolkar olika, skriver olika, alla ser ej att dom skriver fel pga dom är dom är, men man möter ju även på folk man märker e as medvetet o dom kan ju dra, inte du som inte e ett as.
 • 10

  Kermit

  5 Kermit

  Tyvärr är det så på alla sidor. Att några människor ska komma och klaga och skriva om saker de inte ens har någon aning! Jag kan säga att FamiljeLiv är fan 1000 gånger värre än denna sidan!

 • 11

  Pux

  4 Pux

  Synd att det ska vara så svårt för oss tjejer att hålla ihop, tycker jag :/

 • 12

  admin

  7 admin

  Det är viktigt att alla försöker hålla en trevlig ton i samtalet.

  Vi har som mål med Bli Mamma att vara "Sveriges vänligaste gravidsajt" och därför försöker vi hålla efter och moderera de värsta övertrampen.

  Så vi uppskattar om vi här försöker vara snälla och bemöta andra med respekt - det finns gott om andra sajter på nätet om man vill vara elak och sarkastisk.

  /admin

 • 13

  anirac1

  5 anirac1

  Jag håller med dej om att en "vass ton" finns bland en del svar samtidigt kan jag förstå att det kan vara lite irriterande att läsa om ex. frågan "är jag gravid har dessa symtomer bla, bla bla" Det är ju heeeelt omöjligt att veta om nu personen ifråga är det. Och just den frågan kan man ju läsa flera inlägg per dag. Sen tycker jag att det är super bra att de nu mera står relaterade frågar då kan man ju läsa om vad andra svarat innan utan att ställa samma fråga igen.... MEN   sen behöver man ju inte läsa/svara på frågor som man upplever "dumma" För frågar man inte får man inget veta!

 • 14

  AnDa

  3 AnDa

  Så rätt så!

   

 • 15

  elvan91

  5 elvan91

  skit bara i dem.. de har väl glömt hur det är att vara gravid första gången, är i samma sits som dig och då oroar man sig mer och försöker få in info från andra. Finns de som har mindre erfarenhet än oss, som ändå har barn. Så ja, skit i dem ^^