Elefantmamman

3 Elefantmamman

6275 visningar

Skäms min pojkvän över mig? vecka 31

Jag är säkert jättetöntig nu men tog illa vid mig och känner mig så fruktansvärt ledsen. Det här är mer en "relationsfråga" för imorses tänkte jag bara kolla om min pojkvän hade gjort någon rolig uppdatering på facebook, då han inte är hemma i sverige just nu. Inser då att han raderat mitt inlägg från tidigare månad då jag skrivit att jag saknar honom. Han hade endast raderat mitt meddelande och inget annat. Jag blev jätteledsen faktiskt för jag ser ingen annan orsak till det än att han antingen skäms över mig eller vill dölja att vi är tillsammans på något sätt. Har tidigare känt som att han vill dölja att vi är tillsammans eller att han på något sätt skäms över mig... Skickade därefter ett upprört sms. Överreagerar jag, hur hade ni reagerat?
11 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  elvan91

  5 elvan91

  Jag skulle nog känt samma om det bara var den och ingen mer status som raderades.. Du kan ju fråga honom anledningen till raderingen så kanske det lugnar dig?
 • 2

  Meduzzza

  5 Meduzzza

  Ibland är fejjan knas. Kanske det försvunnit? Eller att du inte kan läsa just det? Kan vara nått fel bara. Får prata med honom om det.
 • Ja det kan absolut vara att det gømmer sig nånstans! Tidslinjen ær kanska konstig.. Låna någons fb och se om den personen kan hitta det?
 • Nej det verkar vara borttaget.. :( allt annat går hitta. Patetisk jag känner mig för att jag tar illa vid mig men jaja
 • 5

  HannaA

  5 HannaA

  Prata med honom om det är det bästa än att du ska föreställa dig att det är på ett visst sätt :/ kanske har han en bra förklaring eller så har han inte det och då får du ta ställning då :/ kram på dig!
 • Har varit med om liknande med mitt ex, däremot så verkade han inte vilja ha en "relationsstatus" med mig på fb, skickade tre gånger förfrågan, när jag den sista gången frågade varför an inte ville svara på förfrågan så skyllde han ifrån sig och sade att han inte fått ngn förfrågan om ngt sådant.. likadant så ville han inte vistas ute med mig knappt heller. Fast han SJÄLV tog initiativet till förhållandet och ville vara i det, men i smyg vad det verkade som.. det var riktigt sårande! Han ville inte göra slut när jag gång på gång frågade om det, och tittade bare på mig som om jag vore dum i huvudet då jag frågade om dessa saker kring varför han inte ville vara ärlig och visa officiellt att vi hade ett förhållande. Jag var dum nog att strunta i mina frågor och magkänslan att ngt var fel-

  Vi jobbade på samma ställe. En lördag så hade han varit i jobb på dagen, och vi skulle båda två vara hemma och ha det mysigt på kvällen. På jobbet behövdes det en som kunde vara på jobb om natten istället för en annan. Mitt ex hade genast lovat att JAG kunde komma.. Det slutade med att han var otrogen på en fest medans jag var på nattjobbet.. Vilken stil! -.-

 • Jessicamar..: fyfan vad taskigt, så gör man verkligen inte! Hur fick du reda på det? :/ Blir bara ledsen för jag vill ju ha en pojkvän som är stolt över mig och uppskattar mig, liksom jag uppskattar honom. Speciellt nu när man behöver det
 • hänt att jag lagt in ett inlägg och det ser ut som det kommit fram fastän det inte har det. att jag varit för "snabb" att  byta så det inte hunnit ladda up inlägget. kanske det som strulat?

   

 • Jag skulle också bli lite misstänksam om jag vore du. Det verkar ju som om han "gömmer" undan dig lite då han raderar endast dina inlägg. Men jag kan ha fel! Iaf ska du följa din magkänsla. Skulle min nuvarande sambo göra något liknande så skulle jag verkligen också vara illa till mods. Eftersom jag varit med om det tidigare, fick även höra på efterhand att mitt ex flörtat rätt så vilt omkring sig på krogen, fb och via tel, medans vi var tillsammans.

  Angående hur jag fick reda på det; Jag kände det på mig. Brukade vara ofta hos honom, så vi kom överens om att jag skulle åka till honom efter att jag jobbat natten. Jag slutade jobbet 7 på morgonen, kom hem till honom, ingen hemma... efter 2h till, ingen hemma.. 2h till, ingen hemma.. Mobilen hade han avknäppt. Efter ytterligare några timmar så körde jag en bil som körde in på gården, genom fönstret såg jag mitt ex som fick skjuts av en annan tjej hem. Då han kom in såg han så förbannat skyldig ut, jag frågade genast om han varit otrogen, han nickade då. Enligt honom hade han baaaara kysst henne! Jag mitt dumhuvud förlät karln. Dumt gjort! För en vecka senare snokade jag i hans tel medans han duschade (jätte,jätteskitful stil jag vet..) Men jag var desperat och misstänksam nu över hans ständiga sms'ande och drog sig ofta undan med mobilen, där hittade jag en del inte så oskyldiga sms, till och från samma tjej! Då dumpade jag honom, borde gjort det första gången! Men livet lär, fast på grymma sätt ibland!

 • Men din kille är ju en helt annan person, så jag menar inte sitta här och anklaga honom för något nu. Hoppas han är bättre än vad mitt ex var och att ni kan tala ut om det isf, ifall det blivit några missförstånd nu bara! :)

 • Nej detta är ett inlägg från förra månaden som han nu verkar ha raderat. Ja, gud vad dåligt man mår nu. Tidsskillnaden är ett antal timmar också och han verkar inte ha fått mitt sms än där jag frågade om han skäms över mig. Hoppas att han svarar ärligt. Fyfan säger jag bara för det ditt ex gjorde mot dig! Riktigt fult