love-child

5 love-child

2085 visningar

Ska jag? vecka 31

Har haft lite bekymmer med att gubben smygkollar porr på mobilen. Låter kanske löjligt i vissas öron men jag mår inte bra av det. Har uselt självförtroende å känner mig inte tillräcklig då han gör så. Han har tusen å åter tusen gg lovat att sluta (har svikit mig på andra sätt oxå dock ej otrohet vad jag vet) men jag kommer på honom hela tiden. Nu är det så att vi har uppdaterat våra telefoner å då har AppStore även ändrats å allt man tidigare laddat ner syns inte längre utan det har liksom börjat om. Laddar man upp något så syns det men det gamla som man laddat upp innan uppdatering syns inte. Han laddade i alla fall upp en webbläsare dom va privat varje gg han porrsurfa som han sedan tog bort efteråt. Då han gjort det en gg så kunde jag ju inte se om han gjorde deg igen. Om ni hänger med. Men som sagt är ju telefonen uppdaterad nu å nollställd så skulle det synas att han laddat ner en sån webbläsare så vet jag ju att det har hänt den senaste veckan. Kommer bli sååå sårad men samtidigt vill jag veta om han går bakom min rygg. Ska jag kolla. Vet varken ut el in men kan inte släppa tanken. Kram
19 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Annlie

  5 Annlie

  Hej jag vet exakt hur du känner. Tyvärr har min kille gjort likadant några gånger, även på datorn hemma. Men det var för ca 2 månader jag bad han välja mig eller porren/smyg runkandet. Jag har nu precis kommit över att jag måste kolla hans telefon nu och det gjorde jag för att jag struntade i att kolla när jag kände sådär. Det är svårt men förhoppningsvis kommer du på andra tankar. Hur öppna är ni? Jag kan fråga min sambo och han kan gå igenom telefonen med mig. Hoppas du inte kollar men om du gör det hoppas jag att du iinte hittar något.
 • 2

  Matilda_W

  5 Matilda_W

  Jag tror de flesta av våra män kollar på porr, även om de säger att dom inte gör det så gör dom antagligen det. Jag tycker det är viktigast att man kan vara ärliga mot varann.. Min sambo kollar också på porr i "smyg" och har sagt till honom precis vad jag tycker och tänker med det, jag "ställer" upp på sex när han vill så tycker inte det finns mening med att titta på porr.. Men! Det jag kan bli arg på är smygandet!! Varför kan man inte som jag sagt till min sambo kolla på porr tillsammans istället? som ett förspel typ? Jag anser att om man avbryter det man håller på med när ens partner kommer in i rummet så är det fel (vad man nu håller på med) Jag kollade alltid historiken förr på både datorn och telefonen vilket jag nästan skäms över i dag för jag själv hade blivit jätte arg om han gjort så mot mig? Fråga han rakt ut i stället och sen får du väl helt enkelt lita på vad han säger? För om du kollar historiken bakom hans rygg,, vad ska du då göra om du hittar nåt? Då har ni båda två varit oärliga ju.. Vet att det är skitjobbigt att låta bli.. Men lita på honom tills han bevisar motsattsen :) Min åsikt. Kram

 • 3

  Matilda_W

  5 Matilda_W

  Om man får sin kille att LOVA att inte kolla på porr eller liknande så är risken att smygandet börjar tyvärr.. Om man inte anser själv att det är fel så tror jag inte nån bara slutar så tvärt.. (var bara tvungen att tillägga det, hehe)

 • Saken är den att han går igenom min telefon oxå. Han litar inte på mig heller. :S han kollar inte om jag kollar porr el så för det vet han att jag inte gör men han går igenom mina samtal och sms. Vi har sagt båda att det är ok att gå igenom telefonerna. Jag har inget att dölja liksom men det har ju varit ok å kolla nu eftersom jag inte kunnat se om han varit på nätet. Nu har jag möjlighet att göra det. Jag tycker att han kan få vad han behöver hemma å duger inte det så får det liksom vara. Jag blir så ledsen så jag gråter när han gjort sånt å det skulle jag tycka va tillräckligt för att låta bli. Jag menar. Jag kan vara kåt men inte fan väljer jag å kolla på andra killar el porr för att få till det. Då väljer jag ju hellre å krypa på min man. Mycket trevligare anser jag. Å titta på porr ihop har jag oxå sagt är ok. Det är smygandet å att han inte tar hänsyn till mina känslor som retar mig. Jag har även ertappat honom med att han tagit bilder på mina bästa vänner å även stulit bilder på vänner via Facebook. Därför har det blivit såhär stort. Nåja. Jag får väl prata med honom å se vad han säger. Tror nämligen inte att han är medveten om att allt är nollställt i AppStore. Om jag ändå bara kunde förstå vad det är som är så viktigt att det är viktigare än att grundligt såra mig? Jag tig bort min fb för att han tyckte det va jobbigt, tog bort min hemsida för att han tyckte det va jobbigt. Varför ska han inte utesluta något då för min skull. Det där att han är man å har behov går jag inte på. Hans behov kan jag ta hand om. Suck
 • 5

  pilli

  4 pilli

  Tittar han osunt mycket? Väljer han bort dig framför porren? Är det så kanske hanbehöver hjälp. Tror dock att många killar tittar ibland på porr. Jag blur inte arg om min man skulle göra det. Hade det däremot varit ett osunt tittande så hade jag reagerat.
 • Hejsan!Fan att män skall vara så sexfixerade.Kan väl förstå dom som inte har något förhållande eller ett dåligt förhållande men inte sånna som lever i ett förhållande där dom får sex.Hade jag kommit på att min man kollade porr så hade jag blivit helt rosenrasande men det är som Matilda skrev att dom flesta gör väl tyvärr det:(För mig skulle det kännas som en slags otrohet(kanske jag är ensam om)Jag är inte den personen som tänder på porrfilm så för mig skulle det aldrig falla mig in att sätta mig och kolla på det eller att gå ut och porrsurfa...Alla är vi olka :)Jag förstår verkligen din situation nu.Du är livrädd att han skall gå bakom din rygg samtidigt som du vet att du mår skitdåligt om du får reda på det:(Men jag hade nog inte kunnat hållt mig.Jag hade kollat så hade det fått bära eller brista.Avundas dig inte iallafall:(Nu sitter jag här och tänker: Att undra vad min man håller på med när han sitter framför datorn.Men han VET att han hade blivit ett ett huvud kortare om jag hade kommit på han så jag tror fan inte han hade vågat.Men vad vet jag vad han gör när han inte är hemma;)Man kanske skall se det så  att porrsurfar dom och så vidar och dom nöjer sig med det så kanske dom inte går ut och är otrogna iallafall,eller?För där finns det ingen ursäkt i världen:( 

  Kram och hoppas det löser sig för dig

 • 7

  Teilani

  2 Teilani

  Jag tycker att även om man lever i ett förhållande så har man rätt till ett privatliv. Jag skulle bli galen om min man kollade upp vad jag tittade på i min telefon, och jag skulle ALDRIG gå igenom hans.

  Om en människa vill titta på porr och gör det privat så får den människan göra det, även om det råkar vara min man. Det är hans privatsak.

  Vi sitter inte ihop vid höften och måste gilla/ogilla samma saker, vi är två individer och ska ett förhållande funka måste det finnas plats för båda individerna.

  När man börjar förbjuda varandra saker förstår jag inte varför man är ihop, då får man väl leta efter någon som passar de kriterierna istället för att försöka ändra på den man lever med.

  Min man håller på att ta MC kort och jag har fått frågan "hur kan du låta honom göra det när ni ska ha barn?", jag tycker det är på samma nivå. SKulle han förbjuda mig att rida för att jag är gravid då eller? Vi är ihop, men vi är individer som själva tar ansvar för vad vi väljer att göra med våran fritid. Särskilt eftersom den säkerligen kommer att begränsas kraftigt för båda så fort bebisen är född ;)

 • 8

  pilli

  4 pilli

  Håller med dig teilani! Kunde inte skrivit det bättre själv.
 • Ja vi tycker som sagt olika. Men jag tycker att om det finns något jag kan undvika för att inte såra honom så gör jag det. Varför såra varandra i onödan. Nakenhet å porr kan vi ju fixa hemma eller? Vad gjorde killar förr liksom när porren inte fanns. Inte fan led dom någon nöd i alla fall. Sen är det ju saker som jag skrev här nedan dom jag slutat med för hans skull. Varför ska det inte vara samma åt båda håll? Å han visste då vi blev tillsammans senast (har varit isär ett litet tag) att det inte accepterades. Så han är ju inte förd bakom ljuset stackarn. Nä. Å han går igenom min telefon å kollar Mess å telefonlistan. Ska han få göra som han vill bara för att han är man. Nä tack.
 • Visst har man rätt till ett privatliv även om man är ett par man jag tycker ABSOLUT inte att man skall göra något som den andre inte mår bra utav..Sen tycker jag absolut inte att man kan jämnföra en sak som att ta mc kort eller likande med någon som porrsurfar eller kollar porrfilmer,det är väldigt känsliga saker i ett förhållande..Men det är min uppfattning..Hade ni accepterat att eran man/sambo flirtade bakom ryggen på er med??Ja menar man har ju ett privatliv och mår man bra av att flirta med andra så skall man ju få göra det,eller??Det är ju ungefär samma sak..

 • 11

  Teilani

  2 Teilani

  Ja, jag tycker det är okej att flirta, jag har inga problem med porr. Jag litar på min partner när han säger att han älskar mig och vill leva med mig. Jag förväntar mig samma tillbaka.

  För mig är förbud, kontrollbehov och nån sorts tanke om att man äger sin partner och därför ska bestämma vad den får och inte får göra mycket mer avskräckande.

  Sex med sig själv är inte otrohet, även om man tittar på porr, nästa steg är ju att han inte får lov att runka, eller att ni förbjuder honom att tänka på nån annan kvinna medan han gör det. Hemska tanke han kanske redan tänker på någon annan medan ni har sex, hur ska ni kontrollera det?

  Jag tror man sätter fällor för sig själv att må dåligt om man fastnar i liknande tankemönster. I just love-child's relation verkar det inte finnas förtroende åt något håll, vilket är tråkigt och jag hoppas att de kan reda ut det. Men jag tror inte svaret är att gå igenom varandras telefoner eller mail.

 • 12

  pilli

  4 pilli

  Jag jämnför inte att glirna med att kolla på porr. Så länge det inte är ett osunt porrtittande. Jag mår inte heller dåligt över om min man skulle onanera. Rör mig inte i ryggen. Otrohet för mig är om han kysser/pussas/har sex/flirtar med någon annan. Porr kan vara ett sätt att stimulera sin fantasi. Vi är som sagt alla olika. Tycker du det är jobbigt måste ni prata om det. Har du frågat honom varför han tittar på porr? Ni kanske behöver gå i parterapi för att få hjälp att öka frtroendet för varandra och reda ut saker. Hoppas det löser sig.
 • 13

  pilli

  4 pilli

  Oj vad illa jag skriver med mobilen!
 • 14

  love-child

  5 love-child

  Orkar inte ens försöka resonera med dig. Du kan tydligen inte förstå några andra känslor förutom dina egna. Trevligt att du lever i ditt rosa skimmer. Alla har det inte så. Ja det är jätte Trisst att jag å mannen inte riktigt litar på varandra. Men som sagt så hade vi båda då vi blev tillsammans igen vissa saker vi ville att den andra skulle utesluta då det såra partnern. Tycker inte synd om honom å inte synd om mig. Jag valde bort Facebook mm för att jag ansåg att det va viktigare att vi va tillsammans som en Fam med barnen. Han valde bort porren (el inte) runka kan han göra i duschen å fantisera får han göra hur mycket han vill. Jag tänker däremot inte känna mig som en torr gammal macka å att han behöver ett fläskigt pålägg för att få till det.
 • 15

  Teilani

  2 Teilani

  Frågar man får man svar, i ett öppet forum finns mer än en åsikt om hur man hanterar olika situationer.

  Bara du kan i slutänden veta vad som är rätt för dig, och ingen här är ute efter att tvinga dig till någonting. Men jag antog att du ville ha flera infallsvinklar än bara de som höll med dig, my bad!

 • 16

  love-child

  5 love-child

  Det är sant. Men du fick det att låta som att jag är bov som inte låter den stackarn surfa loss. Jag ville veta om jag borde låta bli för att förhindra att bli sårad el om jag skulle kolla för att inte bli förd bakom ljuset.
 • 17

  Teilani

  2 Teilani

  Du är ingen bov, du är orolig, förståligt så, och jag hoppas det löser sig för er, och jag tror du mår bättre av att inte veta vad det låter som.

  Sen kan jag tycka att du är alldeles för snäll som går med på att stänga ner ditt facebookkonto, det är ju ditt privatliv och det mesta där är ju väldigt harmlöst, vem som är magsjuk och vem som är på semester osv.

  Jag har en lång historia av brutna löften i mina relationer, allt från alkohol till pengar som försvinner, och jag har väl kommit till en punkt där jag insett att jag inte kan förändra någon annan. Bara acceptera dem som de är eller leta vidare, för jag orkar inte gå och må dåligt över saker som kanske eller kanske inte händer, hela tiden leta efter tecken på att allt håller på rasa runt mig.

  Nu har jag hittat en man som går att lita på och då tänker jag lita på honom som om jag aldrig blivit sviken förut, för bådas våran skull. Vi kanske inte lever ihop tills vi blir 90 ändå, men de år vi får tillsammans kommer jag att må bra!

 • 18

  love-child

  5 love-child

  Förnuftigt. Jag önskar att jag kunde göra så. Men vi har väl vant oss vid att ha det så. Jag vill ju inte lämna honom då vi annars har en bra relation å snart 5 barn. Vi försöker dock undvika sånt som sårar. Fast det fungerar dåligt från hans sida. Har i alla fall bestämt att jag ska undvika å kolla. Vill inte bli sårad å tror jag vet ändå. Får väl blunda för detta å hoppas att han håller sig till vanliga porrsidor å inte en massa annat. :(
 • 19

  Andrea87

  2 Andrea87

  Jag tycker att du har rätt o bli arg,speciellt om han vet att det där han gör sårar dig,..och speciellt efter att du har slutat med saker som störde honom..han borde väl också göra så för din skull? Hoppas verkligen det löser sig så du kan må bra. Om du tycker att han tittar för mk och har till o me tagit bilder på dina kompisar o sånt då tycker jag verkligen att du borde ta ett allvarligt snack med honom för det där låter inte ens normalt o göra. Skulle min man ta smygbilder eller spara bilder på andra tjejer då skulle jag hota han med att lämna honom,slänga ut hans saker hämifrån och massa annat! Jag tycker inte att det är acceptabelt,..och det var Teilani säger om att man ska inte bry sig om varandras privat liv inom ett förhållande är bara dumheter,..det där i Mina ögon är helt fel,..att hon säger att det är ok o flirta,porrsurfa,osv när man är i ett föhållande. Är man gift/sambo då finns inte längre samma privatliv man hade förut! Allt är nu tillsammans och våran handlingar påverkar varandra när man är i ett förhållande! Tänker som hon gör då kan man lika gärna sova i olika sängar eller flörta med grannen,det är ändå ok,..eller hur?man kan lika gärna vara singel då! Så tro mig,mååånga förstår att du blir upprörd och arg,.det har du rätt o vara! Han ska inte porrsurfa när han ver att det påverkar dig... Jag önskar dig lycka till och hoppas verkligen på att ni kan lösa det här.