MinBaby

5 MinBaby

1242 visningar

sexlusten på noll??!!!!!!!!

vad skall man göra?? jag tycker så fruktansvärt synd om min sambo som har en så tråkig flickvän som aldrig har lust eller ork för sex!

teoretiskt vill jag ju ha sex! de hör ju till lixom.. och det är inget fel  på min sambo.. tänder nog på honom om jag är på rätt humör... dessutom tar de nästan ont att ha sex nu sen förlossninge.. (trodde det skulle bli slappare) men nej oskuld nu varje gång käns det som! obs endast ont i "början"... 9 månader sen fl!!! har haft sex kanske 5 gånger! stackars min älskling.. och leksaker, rollspel är inget jag är intresserad av precis.. hur skall jag hitta tillbaka till mitt gamla jag?? och hur skall det ta mindre ont i början? glidmedel hjälper nog.. och det är i full användning! de stackars få gångerna jag ger med mig!

ge mig tips snälla! har någon haft någo liknande? känner mig som världens sämsta flickvän!

 

7 Svar (äldsta svaret först)
 • Det är presiiis lika här. Har ingen sexlust alls å jag tycker oxå synd om min stackars sambo! Men vad kan man göra? Det känns ju inte bra att bli mer eller mindre tvingad men man måste ju ställa upp nångång känns det ju som. Hoppas och önskar till 1000 att sexlusten kommer tillbaka åt oss båda!

 • 2

  MinBaby

  5 MinBaby

  jag har suttit och googlat på rosenrot :P och några andra kosttillskott.. blir väl att traska till hälsokostaffären på månda :P

 • Skulle det hjälpa menar du??
 • Jag känner igen mig själv så väl i det du skriver! Precis så har det varit från första veckorna efter fl. Läskigt hur likt!
 • 5

  MinBaby

  5 MinBaby

  läste att det kan öka sexlusten hos kvinnor. men man skall inte äta dem om man är gravid har jag för mig.  

  men aaw emelieviola: tack gode gud att jag inte är ensam om detta!

   

 • 6

  Lindahl

  4 Lindahl

  Det var exakt lika dant här. Kroppen kan ta upp till ett år om inte mer för att läka ordentligt där nere. Det gör ont som fan och man vägrar sex just för att man vet hur ont det kommer göra.

  Men en dag gav jag med mig och då hade det helt plötsligt försvunnit, då försök, funkar det inte nu så kanske nästa gång?!

  Lycka till!

 • 7

  Maho81

  5 Maho81

  Princessjess: du som är gravid får iINTE äta Rosenrot!