Luanna

2 Luanna

1373 visningar

Sammandragningar? vecka 22

Har under hela gångna veckan haft sammandragningar typ var 10e minut till och från på jobbet. Var in på KK för att kolla om det öppnat sig men nej =) tur.....men dom bad mej ta det lignare på jobbet...lätt!! 

Men nu under helgen har det inte kommit några alls. Bm sa att livmodern kan bli irriterad och ibland reagera med sammandragningar. Jag vet att det är vanligt och att många har det men för mej kommer det ju bara när jag jobbar. Nån som blivit sjukskriven pga detta?

Inte nog med att min arbetsgivare inte fattar att man måste ta det lite lugnt som gravid. Idioten tänkte beordra mej ut på övertid dagen efter jag var till läkaren...SAtan va arg jag blev!!!

Kram! =)

 

5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Sawah

  0 Sawah

  Jag jobbade i en lunch resturang och jag hade ganska myckert sammandragningar och tillslut fick jag ont när dom kom, då fick jag åka in till förlossingen och kolla lite, och då blev jag sjukskriven 25%

  Sen måste ja bara säga att din chef är ju sjuk, man kan väl för fasen inte beordra övertid när man precis varti hos läkaren pga för hårt arbete?! Hoppas att det bli bättre!

 • 2

  MinBaby

  5 MinBaby

  men gud vilken arbetsgivare du har.. jag hade åxå haft otroliga sammandragningar förra onsdagen och hamnade in akut till sjukhuset för att kolla att inget missfall hade skett.. de  hade det inte allting var nog som det skulle förutom att jag hade vätska bakom livmodern.. vilket man tydligen inte kan göra något åt.. det skall försvinna av sig själv. iallafall ville de sjukskriva mig i en vecka. men jag sa att jag har ett lugn café jobb som jag borde vara på eftersom jag bara jobbat där 2 veckor.. de gick dom med på men jag har även ett annat jobb som är ett litet mera krävande café/pub. där brukade jag jobba på kvällarna för att tjäna extra cash..

  å så ringde arbetschefen från kvällsjobbet och ville ha mig på jobb onsda,torsda,freda,lörda och sönda kvällar.. så förklara jag att jag inte kunde eftersom jag hade sammandragningar. han blev skit sur å tyckte att man inte kan lita på mig. men halå..??!! tänk efter lite!! jag är gravid för fan! (han vet om det) gud va jag blev arg.. vissa fattar bara inte!

 • 3

  bluefruit

  0 bluefruit

  Men gumman du måste lyssna på din kropp och ta det luignt när du får sammandragningar, skulle det hända något så var ingenting värt det...

  Gå till doktorn på mvc och prata så kanske du kan vara sjukskriven deltid.. kan hända att det räcker med att du tar det lugt en vecka och sen lär dig gå otroligt långsamt och röra dig långsamt, resa dig långsamt osv..

  Lycka till!