CelieH

4 CelieH

1743 visningar

Samla vatten? vecka 25

Jag har märkt att vristerna börjar svullna upp och det jag fasat för länge är på väg att ske, jag samlar vatten!

Gjorde det med min förra graviditet också, men då var jag gravid under vintern och kunde gömma mina stödstrumpor.

Så till min fråga och fundering! Jag antar att det inte bara är jag som samlar vatten under sommaren,  jag skulle verkligen behöva lite tips och idéer på vad jag kan göra för att slippa gå runt med stödstrumpor under sommaren! Det är flipflopens tid nu och klänningarnas tid och jag ser inte framemot varma strumpor.

Hur löser ni detta tråkiga problem?

4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  elvan91

  5 elvan91

  Jag går så mycket möjligt hemma med stödstrumporna innan jag går ut, det hjälper faktiskt lite :)
 • 2

  Miranda90

  5 Miranda90

  Att gå, göra "tåhävningar" och massera vaderna brukar hjälpa. I alla fall för stunden, speciellt när man har regelbunden rutin på det hela. 
  Jag har även med mig något kallt med en sjal runt om jag ska ut på stan eller så. Så när man tar en paus har man något svalt kring fötterna. Visst, ser säkert jättekonstigt ut men för mig värker det verkligen när jag svullnar så det är det värt!

 • 3

  jvsm

  5 jvsm

  Förutom massage - ser till att ha fötterna högt när du kan, och som det tidigare skrevs: kyl om du kan. "fotbad" varje dag, i kallvatten, kan lindra både värk och svullnad om vristerna och nederdelen av smalbenet. 

 • 4

  CelieH

  4 CelieH

  Tack så mycket för tipsen. Så fort vattnet blir lite varmare kan jag svalka fötterna i havet, innan dess får det bli fotbad =)