Spexis

0 Spexis

1266 visningar

Sååå trött. vecka 5

Är så fruktansvärt trött alla redan. Ngn annan som va så trött att dom knappt orkade va uppe 2 timmar innna det va dax för en power napp igen?  Hur länge va ni i så fall sååå trötta?

8 Svar (äldsta svaret först)
 • Vilken vecka är du i?! Jag är i v.28 och från ca V.5-6 till kanske V.13 så  var jag sjukt trött och det ända man vill är att få vila och sova.. men min BM förklara det för mej att det ska vara så, för kroppen vill ha tid och energi till att bygga bäbis =) så det är bara ett bra tecken. de gick över ett tag sen i nu för några veckor sen har tröttheten kommit tillbaka.. hehe men men som sagt inte så  konstigt me tanke på vad som händer där inne!

 • 2

  aizza

  0 aizza

  jag är där nu, minsta lilla så vill jag bara kojsa i soffan ett tag. jobbigt när man sovit hela natten men ändå är supertrött när man vaknar...

 • 3

  Spexis

  0 Spexis

  Nä de e klart, tar väl lite energi att skapa allt från hjärna till tår :-) Är 4+5 nu och kännt mig såhär narkolepsitrött i 3 dagar typ.. Aja allt kan va värt det :-)

 • 4

  anirac1

  5 anirac1

  Man brukar säga att tröttheten å illa måeendet går över vid v 12... Fast för en del så går d inte över förrän när barnet är fött. Sen kan d ju vara så att tröttheten å illa måeendet kommer å går under hela graviditeten.

  Lycka till

 • 5

  gbg09

  2 gbg09

  Hej!

  Är i v 8+2 nu och har varit supertrött i 2-3 veckor nu.

  Efter jobbet promenerar jag hem och sedan blir det inte mycket gjort under resten av kvällarna... sambon är dock förstående så det är skönt. det är väl inte så mycket att göra, jag har tänkt att om kroppen behöver vila så får den göra det. MEN jag hoppas att det går över om några veckor så jag kan börja vara lite social igen.

 • 6

  Naity

  4 Naity

  Efter vecka 13 borde du få igen lite energi. Vila så mycket du behöver nu. Det finns ingen andledning aqtt köra slut på sig själv.

 • 7

  Spexis

  0 Spexis

  Tack för alla svar.. Vill bara sova hela tiden.. Kommer pigg till jobb men en halvtimme senare känns det som att jag skulle kunna somna sittandes på en stol  och så fortsätter det i stort sett hela dagen  Men man måste ju jobba och jag måste hem och ta hand om min son och jag måste fixa mat till han och få i mig själ nyttig och näringsrik mat och jag måste duscha och jag måste göra läxor med sonen osv osv.. Och aj aj aj vilka menssmärtor jag haft dom 2 senaste dagarna.. Är det också ngt som känns igen av er andra? Kan inte för allt i världen minnas att min graviditet med min son va såhär i v 5 snart 6... Har hört på avstånd att andra graviditeten ska va mycke jobbigare än första, stämmer detta??

 • Kanske prova att äta järntabletter så blir du lite piggare? =) Men som övriga säger så kan tröttheten gå över efter 12:e veckan passerat.. Det gjorde den för mig, för att sedan återvända stötvis men är nu helt borta.. =) Ta hand om dig! Powernapa på jobbet om du kan, det är mitt råd, det gjorde jag o det va helt underbart, blev mkt piggare efter lunch om jag sovit en kvart efter käket! Jag e nu i vecka 31.. Lycka till, kram!