När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 487 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
1110 visningar

Så konstigt.

Hej Alla. Skulle vilja be om hjälp eller råd. Det är så att jag hade sista mens den 31/12. Ägglossning den 14de januari och den 28de januari hade jag en liten blödning och sedan dess har jag mått pyton och molnande värk i tjejmagen. Gjorde idag ett cb test men visade negativt och jag skulle gissa att den lilla blödningen för knappt en vecka sedan var en Nid-blödning, för de kom en dutt på papperet sedan inget mer alls. Är det för tidigt att testa sig 6 dagar efter en nid-blödnikg? Beräknad mens är i morgon (4/2).

6 månader Bli gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

4 Svar

Ska testa om igen på onsdag och visar det inget eller att mensen fortfarande inte kommit ringer jag kk. Haft sån värk sista dagarna som att mensen skulle ha kommit men de enda som kommer är enorma mängder vattniga flytningar. Men negativt på test idag så börjar fundera om det är något som inte står rätt till. Däremot dricker jag massor (vatten) och urinet är även på morgonen väldigt ljust, kan de ha nån betydelse såhär i början? Går upp 1-2 gånger på natten och kissar också.
Okej. Äl har man ca 14 dagar före mens, +/- 2 dagar, så du är nog lite tidigt ute med gravtest. Runt bim är det läge att testa igen :)
Hej, kollade såklart fel datum, det var den 21 januari jag hade ägglossning och kände tydligt att jag hade eftersom jag lärt mig symtomen. Jag ska testa på onsdag om inte mensen kommit för har ju såna symtom sedan den 28de men inget händer så har inte mensen kommit på onsdag eller det visar negativt så ringer jag kvinnokliniken. :)
Hur säker är du på att du hade äl 14/1? En nidblödning inträffar oftast ett par dagar till någon vecka efter äl, dvs när ägget fäster och bäddar in sig i livmoderslemhinnan. Så 28/1 är för sent för det om äl nu var när du tror. Testa igen om några dagar om mensen inte kommer.

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.