Ujsan

0 Ujsan

39067 visningar

Ricinolja för att få igång förlossningen? vecka 37

Är det någon som provat Ricinolja för att få igång förlossningen? Funkar det? Någon som vet? Vet att det kan ha en laxerande effekt om man dricker för mycket, men mer än så vet jag inte.

4567 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  pygmepuff

  5 pygmepuff

  har typ bara hört att man mår ungefär som att man får maginfluensa å att tarmarna Eventuellt kan reta igång livmodern men att det är större risk för att man mår dåligt å blir utmattad.... kanske en liten mängd är bra? du kan väl testa så säga hur det gick? =P
 • 2

  Skrollet

  0 Skrollet

  Hörde av min svärmor att hennes syster tog en rätt rejäl dos ricinolja då hon väntade barn. Visst det satte igång värkarna , men hon fick en sån diarre att det bara rann ur henne (ursäkta) Dom var så arga på henne på förlossningen för att hon varit så dum och hon fick ligga isolerad som om hon skulle haft nån smitta. Men pojken kom ju ut tidigare iallafall ;) Det var ju ett antal år sen det hände, fast man ska nog vara väldigt försiktig med mängden om man testar. Lite är nog ingen fara. :)
 • 3

  viochjag

  4 viochjag

  Alltså jag skulle avstå. Ditt barn kommer när den är klar. Ha inte så bråttom. Din baby kommer.. Låt naturen ha sin gång?