jeb93

1 jeb93

2171 visningar

Redan gravid?

Hej!

Kanske en dum fråga, men jag tog ut min spiral igår 23/1. Hade samlag både dagen innan och igår på kvällen när spiralen hade tagits ut. Idag har jag varit illamående och inte haft aptit för mat (fått tvinga mig att äta typ) sedan jag vaknade och undrar om det ens finns en möjlighet att jag redan är gravid eller om kroppen spökar eftersom jag tagit ut spiralen? Känner jättelångsökt att jag redan skulle vara gravid, vad tror ni?

Tack på förhand och ha en bra dag!

28 Svar (äldsta svaret först)
 • Har du haft koppar eller hormon? Är det hormon så är det ju efterdyningarna av hormonerna. Men du känner ju Inga gravidsymptim dagen efter befruktning..
 • 2

  Jezziii

  2 Jezziii

  Som det står nedan, du känner inga gravidsymtom direkt efter befruktning. Skulle du vara gravid har du garanterat blivit gravid medan du haft spiralen, men vänta någon vecka och ta ett test så får du svar :)
 • 3

  jeb93

  1 jeb93

  Ja, jag blev så tveksam med tanke på att vi hade det så tätt inpå att jag tog ut spiralen, men som sagt så kändes det långsökt. Mensen kom någon dag efter så nu är det bara att köra igång igen när den är slut! Tack så hemskt mycket för er respons :)