Nemo11

4 Nemo11

6841 visningar

Pressar kroppen för hårt?

Hur ver man om man pressar kroppen för hårt med träningen efter en graviditet? Jag har börjat smått med träningen, promenader och crosstrainer! Jag pressar mig ganska hårt på crosstrainern! Är dock fortfarande väldigt korta pass det handlar om! Ca 15 min började med att kyrka endast 2 min så har ökat med 13 minuter på 1,5 vecka! började med detta när bebis va 2,5 vecka och han är nu 4 veckor! Jag känner mentalt och i övriga kroppen att det är lagom mycket! Men det kom slemmigt klar rött blod idag efter träningen och de har de inte gjort på över en vecka, jag känner mig yr ibland och trott att de har varit blodsockerfall och ibland får jag en pulserande smärta i underlivet! Har tänkt att detta är besvär som jag skulle haft oavsett om jag träna eller inte men nu börjar jag undra om jag som sagt pressar för hårt för tidigt? Någon som har någon erfarenhet?
1260 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Nissan

  5 Nissan

  Tycker att du ska lugna ner dig lite, låt kroppen läka innan du kör igång. Risken är att du gör mer skada än nytta.
 • 2

  Linkan

  5 Linkan

  Hur länge sen fick du barn?? Lyssna på kroppen. Och tänk på att dina magmuskler kanske ännu e delade och kör du för hårt så får du kanske brock
 • 3

  Malina89

  5 Malina89

  Det bästa är väll att vänta med träning till efter efterkontrollen när bebis är ca 8 veckor och köra med barnvagnspromenader sålänge!