Ida-93

2 Ida-93

1983 visningar

pinsam fråga vecka 28

Hej nu måste jag fråga fast jag helst struntar i det.. Hade för tre veckor sen ungefär en svampinfektion i underlivet doktorn sa att det var vanligt när man är gravid, fick tabletter mot det som jag använde då försvann det.. Och alla flytningar! Denna vecka har flytningarna återvänt i (rejäla mängder) *ursäkta beskrivningen* gula klumpar/slem.. Inte tänkt mer på det haft binda och vädrat under natten, Nu under helgen har det börjat svida like hell!! Kan knappt gå, och på det har det då torkat? Vet inte hur man ska beskriva det men det är helt vitt nere som om man TEX sprutat dit grädde överallt och låtit det torka och skrapat bort lite sen låtit det vara vitt överallt det är hårt/torrt och svider nästan börjat bränna upp ah hela allt .. Haft svampinfektion flera gånger förra grav med men detta verkar vara något annat, men vad?! Kliar inte alls heller..:-/ någon som varit med om liknande eller tror sig veta vad det kan vara?? Måste en svampinfektion klia?
6 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Ida-93

  2 Ida-93

  Eller kan det vara så att jag inte tål denna binda så ofta som jag har nu??
 • 2

  Micho

  4 Micho

  Man ska ju hellst inte använda binda om man lätt får svamp! Använd bummulstrosor som du byter om du tycker att det blir för mycket!!

  Men att det blir gulaktigt slem har jag inte vart med om vid svamp utan mera som (ursäkta ordvalet) keso!! Helt vitt och klumpigt/grynigt! Du kan ha fått en infektion då flytningarna är gulaktiga... Ring vård guiden så får du mer hjälp!!

 • 3

  Ida-93

  2 Ida-93

  Oj har jag aldrig hört har hört tvärtom att man ska ha binda då,:-/ jag får iallafall alltid gul-vita flytningar vid svampinfektion men det är ju olika, vi har tyvärr ingen vårdguide här uppe kommer inte fram alls till någon! Får ringa sjukan imorgon då om det inte blivit bättre skulle inte förvåna mig om det är en infektion med min otur..
 • 4

  Nikoba

  5 Nikoba

  Låter absolut som ännu en svampinfektion. Undvik binda om du kan, alt byt jätteofta! Bindan blir ju ofta fuktig vilket gör att svamparna trivs ännu bättre.

  Fick du bara tabletter eller fick du salva också mot svampen?

  Men tycker absolut du ska rådgöra med gyn eller din Bm om att flytningarna är gula. Luktar de illa? isåfall kan det vara en infektion på g. Inte bra!

   

 • 5

  anneli_g

  5 anneli_g

  min bm rekommenderade Canesten, finns receptfritt på apoteket. Har funkat jättebra för mig. Jag tog den som man får en vagitorietablett och en lite större tub med kräm.

 • 6

  Midnanty

  2 Midnanty

  Avsolut ingen binda. Ett jättetunt trosskydd som andas. Tvätta inte med tvål (även att det känns bättre) endast vatten. På nätterna ska man hellst va bar, om inte så ta bomullstrosor :) lycka till