expire

0 expire

28066 visningar

Orolig för att inte vara gravid, inga symptom.. (v. 19) vecka 19

Hej alla!!

Har börjat oroa mig för att jag kanske inte har nån bebis i magen.. :(

Enligt mina beräkningat (utifrån sista mensen) skall jag vara i vecka 19 nu. Jag har dock aldrig känt mig gravid... Jag har inte haft något illamående eller på något sätt känt mig annorlunda..

Två graviditetstest har visat positivt, men det är väl det enda beviset. Alla som vet om att jag är gravid säger att min mage är liten för att jag ska vara i vecka 19.. Jag har inte heller känt några fosterrörelser.

På tisdag ska vi till ul, tänk om de säger att där är ingen bebis. Nu har man ändå ställt in sig på att det finns ett liv i magen.

Jag har varit hos min bm två gånger, inskrivning och provtagning. När de tar blod och urin, gör de själva några graviditetstester eller?

Väldigt orolig är jag iaf.. :(

102 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  mammamys

  5 mammamys

  Hej ! jag akn säga att jag ahde sama som du jag har inte haft några gravid symptom alls, varken illamående,  kräkningar eller ngt sånt. kände inte mina foster rörelser fort försen vecka 20 eller 21.. men nu sitter jag i vecka 35 ^^  Det är nog ingen fara ska du se, och har du moderkakan iframväg så tar det längre tid att känna sparkarna , en del känner inget alls .. 

 • 2

  LillaMe

  0 LillaMe

  Speciellt mellan vecka 13-20 så hade jag INGA gravid känslor över huvud taget. Har hört att det kallas spöktiden eller liknande just för att man inte känner sig gravid. Innan det så mådde jag illa i ett par veckor men alla behöver inte bli illamåendes heller.

  Min mage var dessutom så liten att det inte ens syntes att jag var gravid förrän i vecka 25. Och det var nog runt den tiden som jag först började känna fosterrörelser med.

  Minns att jag tyckte att den där perioden var väldigt tråkig just för att man inte känner sig gravid men njut av tiden. Det blir större och tyngre sen och då längtar du tillbaka.

  Du borde nog ha ett UL snart och då får du se lilla baban och höra hjärtljudet med. Gå inte runt och oroa dig i onödan.

 • 3

  tuush

  2 tuush

  Jag är i v 18 nu, var på UL idag första gången och det ÄR en bebis i magen! Jag har precis som du varit osäker då jag heller inte känt ett endaste dugg. Syns inget på magen, har inte mått illa eller haft några andra "symtom". Det är inte konstigt att det inte syns på magen för det kan dröja flera veckor till!

  Var inte orolig. Du kommre bli så glad när du ser det lilla hjärtat slå och all oro du haft innan kommer försvinna. Grattis till dig! :)