tessan1984

4 tessan1984

12472 visningar

OROLIG vecka 21

Glad midsommar till er alla =) Nu till min fråga, vi va på busfabriken idag med pojkarna, dom körde/åkte en typ av radiobil när vi va där, jag skulle hjälpa en av pojkarna o försöka så han kunde backa och tog då handen ovanpå sätet, där va de en "knopp" ganska så stor som jag råkade komma åt o tydligen så va de nog ström i den för det kittlade/pirrade till i fingrarna o handen. Nu sitter jag här ca 6 timmar efter o är super orolig att de kan ha hänt något med bebis i magen, är i v21 idag. Pratade med 1177 o vc ca en halvtimme efter, men dom trodde inte de skulle vara någon fara utan de va bara om jag började må dåligt som jag skulle kontakta dom. KAN de ha hänt något? O kan man åka till akuten o be dom kolla/lyssna på bebis? Till saken hör är att moderkakan ligger i framvägg så jag känner knappt bebis ännu. Sorry för långt inlägg. MVH tess
1794 Svar (äldsta svaret först)
  • Men du fick du bara ström i fingrarna är det ju ingen fara :) värre när man tar i ett elstängsel ju.. :/ va det en kraftig stöt lr? Tror som 1177 att åka in om du mår dåligt eller åk in till akuten o be dom lyssna ring in först bara :) annars är det ju faktiskt förlossningen du ska vända dej till inte till akuten. Ring till fl o prata med dom ist:)
  • Du behöver inte vara orolig för att det pirrade lite i fingrarna. Det kan inte ha hänt något. Åk inte in till akuten för det. Det är inget akut tillstånd.
  • Tack för era svar. Jag ringde till fl o dom sa me att de absolut inte är någon fara, bebis ligger tryggt o säkert där inne.