Plommonburka

3 Plommonburka

8400 visningar

ont strax över ena skinkan/sidan bak vecka 19

Åh, nu har jag gråtit i nästan två dagar och kom på att det kan ju inte skada med att fråga lite här...

Jag är i vecka 20, inte gått upp särskilt i vikt men nu börjar "kulan" kännas av. Den är väldigt långt nere, men det spänner uppåt naveln nu och utåt så det växer onekligen.

Jag jobbar på förskola, har allt från ettåringar som inte kan gå själva och barn som är fyllda fem år. Igår efter lunch började jag känna av lite "i ryggen" (fast det är egentligen på vänster sida över skinkan, kanske i nåt muskelfäste?) och det blev bara värre och värre framåt eftermiddagen, kvällen. Hoppades att det skulle gå över under natten men icke. Lika som igår kväll. Det känns ibland som kraftig träningsvärk. Om jag böjer på ryggen och låtsas lyfta nåt känner jag till väldigt och TROR ATT DET KAN BERO PÅ ÖVERANSTRÄNGNING av nåt slag... kanske en sträckning?? Jag bär ju barn på jobbet, böjer mig ner för att trösta, knyta skorna, sitter på golvet och upp igen... ja... ni förstår nog hur en lärare i förskolan har det ;)

Jag har alltså ont hela tiden när jag går, får halta, har svårt att sätta mig, resa mig, svårt att sitta i vissa lägen, ligga i vissa positioner. Om jag bara visste vad detta är och att det kommer gå över så vore det inget problem, men när man inte vet så går jag och oroar mig för allt. Jag är "bara halvvägs" och inte särskilt stor men har redan fått problem och ont.

Nån som känner igen detta? Alla får gärna kommentera vad som helst... :) Tack!

1365 Svar (äldsta svaret först)