mamman97

2 mamman97

985 visningar

Ont när ja ska ha sex vecka 24

Hej! Jag och min kille försöker ha sex men det har aldrig funkat eftersom varje gång han kommer in så gör det ont, jag är upphetsad och våt i underlivet men varje gång när den kommer in så börjar det svida. Vi har försökt med alla olika ställningar men ingenting funkar. Jag är i v 24 och jag vet inte heller vad som kan vara fel eftersom man ska kunna ha sex utan och få smärtor där nere.
7 Svar (äldsta svaret först)
 • 4

  pygmepuff

  5 pygmepuff

  eftersom du skrev att det svider så antog jag att det gjorde ont runt öppningen? Det borde ju inte ha något med moderkakan att göra isf.

 • 5

  Mujjan

  5 Mujjan

  Så hade jag också när jag var gravid. Ett tag efter förlossningen gjorde det fortfarande ont när vi hade sex. Däremot så märkte jag att något som funkade bäst för mig och sambon är missionären och att vi börjar långsamt. Jag har ju alltid varit väldigt trång där nere om jag säger så och jag tycker att det har funkat bäst för oss att börja i den ställningen. Hoppas att det där släpper för er snart.

 • Gör inte ont runt om utan när han kommer in lite längre in som det gör ont, får hoppas det blir bättre
 • 7

  Nissan

  5 Nissan

  Låter som torra och sköra slemhinnor tycker jag. Vet att det finns preparar mot detta på apoteket. Efter grav smorde jag med olivolja varje dag. Det hjälpte mig, finns små plastflaskor på affären. Sköra slemhinnor beror ju oftapå hormoner hit och dit, jag kan tex inte använda p-piller mm. Hoppas du hittar lösningen.