sessan85

0 sessan85

7103 visningar

omma, stora brost redan? vecka 9

hej.

har en fraga. ar det nagon mer som har varit med om att redan i vecka 9, har fatt som torr mjolk som kommer fran brostena nar man trycker pa dom, sa at saga.

det gor sa fruktansvart ont hela tiden. kan inte sova om jag ligger pa hoger eller vanster sida. sa jag far sova pa rygg. jag har stora brost sen innan men nu har jag hur stora som helst. kan inte ha mina gamla bh:ar.

ar detta vanligt redan v.9?

hur kommer det bli nar man gar langre in i graviditeten?

snalla kan nagon ge tips vad man kan gora for att inte ha det sa har...

ps. men a andra sidan ar det kul att se forandring pa kroppen att nagot finns dar.ds

1111 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Gonee

  4 Gonee

  Jag har alltid haft stora bröst.. och så fort jag blev gravid började mina bröst att växa mer och mer hela tiden. men sen efter vecka 10 så slutade dom vara så ömma och bli större. Jag fick inte mjölk från brösten men det hände att det läckte lite då och då.. Och det märkte jag när jag hade vaknat på morgonen.. så jag såg det aldrig själv. idag när jag är inne på vecka 19 så kan det komma ut små droppar mjölk men bara när jag klämmer på bröstvårtan.

  Jag hade väldig ont i början. mina bröst värkte.. men det gick över efter ca vecka 10-12 mina bh.n passade inte så jag fick köpa större strl.

 • 2

  sessan85

  0 sessan85

  oh, vad skont att det kommer sluta, jag ar i v.9 och var lite radd att de inte ska sluta vaxa och hanga i knaveckan till slut..hehe.. och ryggen tar val en del styrk kan jag tanka mej..

  far val ta och kopa mej lite nytt da, nar man kommer till sverige igen, ar just nu i thailand och har kan man kolla sig i stjarnorna efter stora behar...

  tack for svaret iaf...

 • 3

  peppan

  0 peppan

  jag hade stora bröst redan inna jag blev gravid hade då en stl 80J så men redan i vecka 8-9 fick jag köpa större BHar eftersom brösten växte så mycket... i vecka 11-12 började mina bröst läcka råmjölk...

  under nätterna hade jag i början fasansfullt ont.. det kändes som om det brann i bröstvårtorna och jag trodde jag skulle bli galen.. men som tur var släppte det efter några veckor...

  mitt problem idag är att det inte finns några amnings Bhar i min storlek jag har nu... så jag måste köpa vanliga BHar och sy om dom... konstigt att inte BH-tillverkarnatillverkar amningsBHar för stora bröst.. allas bröst växer ju när dom fylls med mjölk...

  kan lugna dig med att brösten växer jättemycket i början och sedan lugnar det ner sig... men sen på slutet när dom fylls med mjölk.... ja det fasar jag för..