EmelieH

5 EmelieH

1177 visningar

Oktobermammor vecka 35

Hur mår ni?
Snart är det dags för oss :)

7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Miiaah

  5 Miiaah

  Jag mår rätt bra! Ont i ryggen och känns som knivar/elstötar i underlivet när man går, men annars är det bra! Lite nervöst har det allt börjat bli. :) Själv? (:

 • Så skönt att det inte är långt kvar för nu orkar jag inte vara gravid längre :( Har ont i höfterna och haltar när jag går, sover dåligt och så trött men obekvämt att sova. Börjar bli lite orolig då besöket hos bm va inte så roligt, blod i urin, bebis med 170 i puls och brukar ligga på ca 148 och har ej växt på 2 veckor tillochmed mindre sf mått än förra gången :(

  Onda samandragningar och kan inte gå långt utan att så jätteont i magen... Men så skönt att oktober kommer snart! bara september kvar nu :D

 • 3

  mim_

  5 mim_

  September får gärna springa förbi i min mening :) Känns som revbenen på höger sida är spruckna eller kommer spricka snart, vet inte om han ligger mot o trycker eller om han bara sparkat med fullträffar! Börjat må lite illa ibland, vilket jag klarat mig bra ifrån annars nästan hela tiden! Mindre energi än jag brukar och får ta det lite lugnare om dagarna än vad jag är van vid, brukar va som durasell, överalltochingenstans och snabbt går det :) Så det är lite ovant och otympligt, men än sålänge fixar jag det!

 • 4

  Malina89

  5 Malina89

  Jag ska inte klaga, mår bra, klart det trycker neråt men inga direkta krämpor förutom äggvita i urinen,men eftersom att blodtrycket är stabilt och bebis mår bra så är de ingen fara, får gå på kontroll varje vecka. Hoppas att jag fortsätter må bra då vi målar om utsidan på huset och jag behövs till det :p
 • 5

  EleonorC

  5 EleonorC

  Jag mår väldigt bra måste jag säga :) "peppar peppar". Klart att det börjar bli tungt och att man känner i ryggen ibland, även sammadragningar när jag går mycket. Men mestadels så mår jag underbart :). Känner mig sådär himla vacker fortfarande :). 

  klart att vi börjar bli nervösa inför förlossningen men är även mycket förväntansfulla :). Nu är det inte långt kvar för oss, lycka till alla :) kram

 • Jag kan knappt hantera graviditeten längre. Är så fruktansvärt trött på att vara gravid, haft alla bekymner man kan ha under en graviditet och de verkar inte visa några tecken på att bli bättre de sextio dagar som är kvar nu! Helt klart värt det med tanke på att vi snart har vår lilla i famnen men är nära ett sammanbrott.. sängliggandes och smärta, bara att bita ihop nu och kämpa in i det sista!
 • ÄR som många andra, helt slut och har tröttnat på att vara gravid. Har sjukt svårt att andas trots att bebis har sjunkit ner en bit. Öm i revbenen då livmodern trycker på, smärta så de sjunger om de i svanken till och från, samma i magen som kommer och går. Sammandragningar fleraaaaa gånger om dagen, Bor 5 trappor upp så det är kämpigt varje gång jag måste gå ut, och jag har ju hund så då blir det minst tre gånger varje dag. Usch. Kan inte äta lika mycket längre, blir mätt fort men det är ju inte så konstigt. 

  Var på läkarbesök i måndags och fick bla. veta att tappen redan har börjat mjukna. Om det är normalt redan nu eller inte har jag inte en aning om. Men hoppas verkligen bebis kommer lite tidigare. 35+2 idag. Längtar så mycket :)