LisaPersson91

5 LisaPersson91

1544 visningar

Oattraktiv för pojkvän? vecka 20

hej! de e så att jag har en sjukt stark sexlust just nu, de kommer i perioder då de räcker att min pojkvän bara tittar på mig så lämnar jag snigelspår medans ibland vill jag inte ens se honom.. saken e den att han har slutat vilja längre.. det känns som att han bara stöter bort mgi mer och mer.. jag har frågat honom om han tycker att jag är mindre attraktiv nu när ja e gravid o då har hans svar varit "de känns fel att stoppa in pillevicken (hans egna mening:P) i ett hål där någon bor" alltså vill han inte ha sex pga av att ja e gravid.. ja sa att han skadar ju inte barnet men de e själva saken att de e ett barn där som, gör att han tappat lusten..

är de någon som upplevt samma sak? jag blir ledsen och förtvivlad då jag vill ha närhet hela tiden o blir helt tokig så fort ja ser honom.. vet inte hur ja ska lösa detta eller hjälpa honom för ja vill ju ha sex nu mendans jag vill!!

7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Bumbi

  5 Bumbi

  Vilken underbar mening :D Här är det precis tvärtom jag har jättesvårt för att vilja ta steget från mys till sex eftersom bebis ligger där inne. Jag känner mig obekväm med bara tanken och speciellt som hon rör sig en massa när det väl blir aktuellt.. Vilket slutar med att jag avbryter det hela och min man blir frustrerad.

  Det är jobbigt att vara i båda ändarna kan jag tänka mig. Men kanske kan ni mysa och använda andra sätt för att tillfredställa varandra där båda är mer bekväma? Och tänk på att snart är det över, man är ju bara gravid en kort del av livet egentligen :D

 • hehe de har du rätt i än så länge känner jag inga sparkar innefrån så de stör mig inte förut va mitt största problem att ja fick dåligt självförtroende pga av bristningarna på brösten men detta gör ju inte saken bättre ^^ får hoppas ja orkar stå ut tills de e över hade ju underlättat om lusten la sig lite!!

 • här är det EXAKT lika. det är precis som om jag skrivit texten och som om det vore sambons ord. 

  Det här har blivit ett stort problem för oss båda, jag vill jätte gärna ha sex och han inte alls just för att nu när han känner och ser barnet röra sig varje dag är det allting han kan tänka på när vi har sex, och jag förstår han faktiskt. Han har blivit ledsen någon gång vi har pratat om det då jag har varit upprörd över att han inte vill ha sex, och han ljuger inte. Dom tycker det är extremt jobbigt. Han tycker det känns fel för att det känns som incest.. Jag tror det är något vi måste acceptera.. vi kan koppla bort det på ett annat sätt tror jag. 

  men ett tips för att få han i säng är att inte alls prata bebis just när du vill inleda förspelet och faktiskt inte gå med magen i vädret utan kanske ha något sexigt på dig för att han ska kunna bortse från gravidmagen, låter jätte hemskt men ibland måste man ställa upp för dom små fånarna :)

 • 4

  MinBaby

  5 MinBaby

  jaaa min pojkvän var lite skeptisk mot sex för att babyn låg där brevid :P faktist jag också.. men i vecka 38+40 hade vi sex flera gånger om dagen för jag försökte få igång förlossningen :D haha vilkeet misslyckades! men jo det är helt vanligt... blev ännu värre när han visste att huvudet låg neråt :D

 • fundersam-unggravid: va skönt att man inte e ensam! ja e ju ännu inte så "stor" har ju en liten kula men den e ju inte i vägen eller så och eftersom ja alltid sover med en t-shirt eller linne så syns ju inte direkt magen.. hmm skumt! ja kom på att ja kanske ska försöka me rollspel.. fast att han ska föreställa mig ikke gravid typ haha ^^

   

  MinBaby:  haha! de lät lite komiskt faktiskt! va kul att ni ändå hade lust ända in i det sista! har hört om dom som tappar lusten helt dom sista veckorna!

 • 6

  ida_bebis

  3 ida_bebis

  Hej lider med dig. fast här är det tvärt om.

  då jag väntade sonen så ville jag ha sex hela dagarna, men nu denna graviditet så känner jag mig bara ful och oatraktiv medan min sambo är mer kåt än vanligt då han älskar min gravidmage

 • hehe ja om de ändå vore så väl här ^^