just_me

0 just_me

4428 visningar

negativt grav-test, men ändå misstänksam!

Hej alla!

Jag har en oerhörd längtan att skaffa barn! Jag drömmer ofta om det och var jag än tittar blir jag alltid påmind om graviditet och bebisar! Oerhört jobbigt eftersom jag inte är ekonomiskt redo att bli gravid än. Känslorna är som sagt stora!

Hadde ägglossning för ca två veckor sen, hade oskyddat (avbrutet) samlag samma dag, (missade att jag hade ägglossning) och fick ca en vecka senare en svag blödning. Detta har aldrig hänt tidigare och jag undrar om detta kan vara en nidationsblödning. Jag har ganska många tecken, såsom trötthet, fryser, törstig, kissnödig oftare, drömmer konstigt, ömma svullna bröst, förhöjd temperatur, svettningar m.m...MEN! jag gjorde ett graviditetstest idag och det visade negativt. Däremot ska jag inte få mens förrän om 3-4 dar, hur tidigt kan de här syptomen infinna sig efter befrukting om man är gravid? När bör jag göra nästa test? kan knappt vänta!

Kram! Och ta hand om era vackra magar!:)
//pysen

5 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  JS_90

  0 JS_90

  Hej! Om jag vore du skulle jag vänta några dagar och göra ett nytt test:) Jag själv har gjort 3 negativa, men misstänker ändå att jag är gravid! och till och med i vecka 15! Men det är inte säkert ännu:p Ett till tips är att dyrare tester=bättre kvalitet!:) Lycka till!:)

 • 2

  just_me

  0 just_me

  tack för svaret!

  ja, jag får försöka vänta! Den här otroliga "mammakänslan" jisses! men det är så orättvist att jag inte "har tid" att bli gravid än. Ska precis avsluta en utbildning på folkhögskola och hyr en etta i andra hand. Min kille har precis flyttat till egen lägenhet, men jag bor inte med honom än. vi vill ta det lugnt och inte göra nåt drastiskt! promlemet är ju det att jag slits mellan de starka mammakänslorna och "verkligheten". Jag får som sagt vänta och se vad som händer! tack för att du svarade!:)

  kram!

 • 3

  mamma89

  0 mamma89

  hejsan:).. clearbleu kan redan visas 4 dagar innan beräknat mens om man e gravid:). lycka till.kramar

 • 4

  just_me

  0 just_me

  tack för tipset!

  jag använde apoliva. har jag förhöjd temperatur om jag har 37,8? klockan är bara tjugo över nio och jag är helt slut! är såå nervös!:P jag har mer än fem tecken på graviditet, men kan jag vilja bli gravid så mycket att kroppen faktiskt beter sig som om jag var det? ta hand om er!

  kram!

 • 5

  just_me

  0 just_me

  Haha! Dumma lilla mig!

  Det finns ingen bebis i min mage!:( inte den här gången iaf.
  Bara massa äckligt blod:( mensen kom imorse. AAJJJ!

  jag vill så gärna ha barn så ja inbillar mig. Men ja önskar lycka till alla som har ett litet mirakel i sig!

  Många kramar//

  Ida