emelina1011

0 emelina1011

14696 visningar

När ser man om man väntar tvillingar?!? vecka 10

Var på ett VUL idag och jag fick se min lilla guldklimp, hjärtat slog, armar och ben fanns utvecklade och den "skuttade" helt underbart. Är ca i v 9+4. Min livmoder ser superstor ut!! Ser ut som om där utan tvekan skulle få plats till en bebis till, utan att det skulle bli trångt.. Nu undrar jag mest om man kan vara gravid med tvillingar men att man av ngn anledning inte ser det i denna veckan? Låter knasigt jag vet, men undrar mest av ren nyfikenhet.

6 Svar (äldsta svaret först)
 • 4

  kheela

  0 kheela

  jag gjorde vul v 7 och då såg dom att det var tvillingar,,,

 • 5

  2blir3

  5 2blir3

  från och med att man kan se hjärtat vilket betyder i vecka 6 typ =) men är det enäggstvillingar kan dom ligga så pass nära och deras hjärtan slår jämnt och då kan det vara svårt att se redan då, men i vecka 8 ser man=) i vecka 6 hade jag 2 fostersäckar alltså tvillingar.. men blev missfall på ena tvillingen tänkte att jag lära berätta det också isf så inte alla funderar varför jag säger att det är tvillingar om det inte är det =P

  Skulle du ha haft tvillingar hade dom sett det=) Grattis grattis!!!

 • 6

  Lindaa

  0 Lindaa

  Hej! jag gjorde ett ul i vecka 8 och så visa de sig att jag vänta tvillingar, dock så fick jag missfall på ena fostret ca 1 vecka senare.. men iaf, så ser dom de väldigt tidigt och dom hade sett de på dig ifall de hade vart så :)

  Grattis och lycka till!