Sandrew

4 Sandrew

1221 visningar

När man inte riktigt vet vad som händer med bebis..? vecka 15

Jag bor nu i Finspång där jag bor blir vi erbjudna två ultraljud. Ett V11-13 och ett V18-20.

Vi gjorde vårt första för ca fyra veckor sedan och ska göra nästa om fyra veckor ungefär. Men nu då?!  Allt känns väl bra, men jag vet ju inte riktigt vad det är jag ska känna. Kan va lite illamående fortfarande ibland och ja, jag känner mej såklart gravid, men det är ju mitt första barn och jag vet ju faktiskt inte riktigt vad jag ska känna. Hur känner ni under veckorna som bara går? Man vet ju inte riktigt vad som händer där ine, även om man läser allat man kan hitta.

Har ni blivit nojjiga och orolig att allt bara har stannat upp och inte är som det är där inne? Jag känner ju inte min bebis riktigt ännu, förutom att det känns som en tennisboll trycker mot magen när jag vänder mej i sängen. Förstår ni vad jag menar? Är v15+0 idag.

Kram.

4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  annag83

  3 annag83

   Det är dom så kallade spökveckorna, illamåndet brukar försvinna om man haft det och det enda tecknet på graviditet är utebliven mens. Hade precis likadant och man blir lite små nervös, men det är ingen fara så länge du inte börjar blöda och får väldigt ont. Vill du ha ett livstecken kan du alltid be din barnmorska om att få komma in och lyssna på hjärtljuden. Lycka till!!

 • 2

  Miamamma

  0 Miamamma

  Du känner mycket för att vara i v.15 om du känner tennis bollen. Jag kände typ inget innan v 19. Annat än att man blev "fet". Men nu.... Nu önskar man emellan att de sku kunna vara lite lugnare där inne. Är nu vecka 35.

 • 3

  Pj

  0 Pj

  Jag förstår din oro! Jag har ju mått illa en hel vecka och spytt konstant och nu helt plöstligt så mår jag jätte bra och jag behöver inte kissa lika ofta..och jag känner mig inte ens gravid längre..skitjobbigt att känna så... ringde bm idag men de tuta upptaget hela tiden...och jag är ändå bara i vecka 9 =/ =/ Har inte haft några blödningar iaf!

 • 4

  AnDa

  3 AnDa

   Exakt under dom där veckorna kände jag inte heller så mycket (vilket var skönt tycker jag), men sen under vecka 17 ca började jag känna lite små "fladder"  i lilla magen...men som sagt så är alla olika och det kan börja olika och te sig olika hos olika kvinnor... Så var inte orolig!