linneasmamma

4 linneasmamma

2744 visningar

När börjar eran gravidmage synas?? vecka 10

När började eran gravidmage synas?? Jag väntar mitt andra barn och jag börjar få svårt att dölja magen är i V 10 =) .

8 Svar (äldsta svaret först)
 • Min mage förändrades väldigt mycket från förra veckan till denna (v. 15 - v. 16). Nu har jag lite svårt att dölja den men ska försöka 1.5 vecka till =S

 • 2

  NPeters

  3 NPeters

  Själva svullanden gjorde att jag såg gravid ut redan i vecka 10-11, den riktiga gravidmagen kom väl runt vecka 16 kanske. Är ju gravid med första barnet, så fick ju den "riktiga" gravidmagen ganska sent.

 • 3

  Tea

  4 Tea

  Jag vet inte riktigt när det började synas men är i vecka 21 (20+4) och ser ut som höggra vid med ett barn (ska ha tvillingar) :)

 • 4

  MissT

  3 MissT

  Jag går snart in i vecka 14 och jag är rund av mig för övrigt. Jag kan själv känna magen, men den kommer nog inte synas förrens kanske runt jul (dvs v 24-25).

 • 5

  Mysan89

  5 Mysan89

  Väntar andr barnet och fick mage ganska sent. Runt v 18 såg man om magen om jag haade tighta kläder. Nu är jag i v 30+5 och det är inte fören nu sista 2 veckorna som jag börjar få svårt att dölja den. Får hela tiden höra att jag har liten mage för att vara i den veckan jag är i. Konstigt niog var den mycket större när jag väntade dottern :P
 • Magen kommer tidigare för varje barn. Så det är inget ovanligt. Jag kan inte gömma min längre och jag är också i v.10+2.

  Men var stolt över magen och visa den!

   

 • 7

  Vickan72

  4 Vickan72

  Jag är i vecka 18+3 och har fått en liten bula på magen så nu sitter byxorna ganska tajt. Jag hade några kilo för mycket redan innan graviditeten så jag antar att bulan gömmer sig bland fettdepåerna...:-) men sen fick jag höra att både min mamma och min mormor var väldigt smala under sina första graviditeter. De gick i princip i sina vanliga kläder fram till 8:e månaden, och min mormors kollegor visste inte ens om att hon var gravid förrän min mamma ploppade ut!

 • 8

  Nykaria

  0 Nykaria

  Men första barnet började magen synas runt v 16-18 ungefär. 

  Nu med andra barnet så syntes det nästan direkt *fniss*