Tove81

5 Tove81

6499 visningar

När berättade ni för det blivande syskonet? vecka 11

Är gravid i vecka 12. Har en son på 3 år och 3 månader. När ska man berätta för honom att han ska bli storebror? Mon kompis säger att hon tror att han redan har förstått. Då jsg är trött, gravidhormoner som flödar, att jag säger var försiktig med mammas mage. Hsn är otroligt trotsig mot mig, inte lika mkt mot pappan. Mitt tålamod är inte desamma som annars. Vi har lånat hem syskonböcker. Kub nästa onsdsg :).
1176 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Pumba2012

  5 Pumba2012

  Vi berättade för Agnes när vi hade varit på kub testet :) Vi visade henne ultraljuds bilderna och berättade att det var en bebis i magen :)
 • Efter v 12 tycker jag går bra vår son har vetat sen i julas typ vi ska får vår lilla i juni:) han är dock 7 år.. :) men jag kan nog inte säga att jag tror ditt barn redan förstår att det är en bebis i din mage barn fattar inte sådant inte ens min stora förståd det och han va ändå 6 år när han fick veta han skulle ha en lillebror.. nu är lillebror 1.:) men som sagt efter v 12 så riskveckorna är över:)
 • 3

  Tove81

  5 Tove81

  Menar inte att han förstår. . Men att det är ngt med min mage. .tror inte han kommer förstå helt fören bebis är ute. Men det är mkt fokus på min mage. Blir nog bra vid kub så vi kan visa bilderna.