SandM

2 SandM

2206 visningar

Nån som haft polyhydramnios? vecka 41

Nån som har haft för mycket fostervatten? Jag har länge legat högt på sf kurvan hos bm och hon har sagt att bebisen är så stor. Gjorde ett UL och dom sa där att jag har för mycket fostervatten. Jag reagerar positivt över att jag kanske då inte kommer få en 5,5 kilos bebis :) Men nu när jag kollar lite på google kan det betyda bara massa hemskheter som kromosomavvikelser eller diabetes.. Nu är jag rädd. Så jag undrar nån som vet något om det här ? och om du har haft det, var bebisen ok? OROLIG :(

4 Svar (äldsta svaret först)
 • Har en bekant som också hade för mycket( hon vänta tvillingar) och de tömde henne på 4.5 L fostervattn, men de borde ju ge dig information när dem ser de?

 • 2

  SandM

  2 SandM

  jag tycker också att dom skulle ge mig information.. känner mig nästan lurad.. om det finns olika risker kan det ju va bra att veta om.. men dom kanske inte tyckte att det var nåt allvarligt och ville inte skrämma mig.

 • Jag har en bekant som hade för mycket fostervatten. Hon fick gå på extra koller och ul sista tiden. Hon fick en liten flicka som mår bra va jag hört! Dåligt att dom inte informerat dig! Hoppas att de går bra! :)
 • 4

  Asa74

  2 Asa74

  Hej! Jag tror inte du behöver vara orolig. Jag hade högt sfmått i v 32 och fick göra ett extra ultraljud. Jag va också jätteorolig för bm visst e inte om det berodde på för mkt fostervatten. Läste massor om det och vad jag förstår va det inte helt ovanligt och det var sällan det var något fel på barnet. Så försök att inte oroa dig. Man ska inte googla för mkt! Lycka til!