SeZret

0 SeZret

899 visningar

Någon som vet??

Hej!
Känns som jag jämt frågar saker här, svårt när man undrar:O
Har försökt bli gravid sen i slutet av januari då jag slutade med p-piller. Fick mens direkt efter typ, 27 jan, sen gick det 41 dagar innan min andra mens, 9 mars. Sen har jag inte haft någon mens sedan dess, cirka fyra månader sen. Hade en liten blödning för lite mer än en månad sen som pågick under tre dagar men inte blev något mer. Sen har jag även haft brun-röda flytningar nu som började i lördagar, Hade i 2-3 dagar sen slutade det. Sen fick jag det idag igen. Vet inte va det är. :S Lider inte av de annars och känner inte av det i smärta.
 

Gjorde gravidtest 20 juni som visade neg. Sen har jag varit i kontakt med min barnmorska och lämnat ett blodprov som inte visade något konstigt alls och barnmorskan tyckte jag skulle vänta och höra av mig om jag inte fått ett + eller mens i nov-dec. Men funderar över flytningarna och varför jag aldrig får ett + eller mens. Vill så gärna :O Någon som varit med om detta? Snälla skriv :) Inte sagt något om flytningarna till barnmorskan eftersom de hade slutat då ja va där i måndags..
/ Ronja

24 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  SeZret

  0 SeZret

  Glömde skriva att jag har oregelbunden mens, men de brukar max gå 2-3 månader imellan...

 • 2

  Nanosh

  0 Nanosh

  Hej jag har haft oregelbunden mens och blev inte gravid på ett år, sen när jag väl tänkte mycket på att jag vill bli gravid, och jag trodde att jag var gravid, fast jag inte va det, fick inte mens på 45 dagar, så min kropp blev lättare sagt lurad.´eftersom jag tänkte mycket på det, köpte massa med test allt visade neg, sen så släppte jag dem här tankarna, och levde livet, sen blev jag gravid helt plötsligt, Så jag har haft som dej tidigare, bruna flytnigar och har inte haft mens på 45 dagar,, Men det har gått för dej mer,, du kanske kan vara gravid , fast man kan inte se det än på dej, eller så är du inte det, eftersom du kanske tänker mkt på att du vill bli gravid, Min mamma va i fjärde månaden, och hon gjorde massa med test det visade neg, så efter tre månader så kunde man veta att hon var gravid, så det är jätte olika,, Så andas, och njut tänk inte på det ,,lycka till

 • 3

  Ikpgpm

  0 Ikpgpm (gäst)

  ivermectin 3mg tablets - ivermectin cost ivermectin ireland