Isyerl

1 Isyerl

2123 visningar

Någon som haft rikliga blödningar????

Hej!! Ska ha BIM på söndag men i lördags (alltså då åtta dagar innan BIM och 6 dagar efter äl) kom en pytte blödning, likaså på söndagen, igår måndag var det lite mera men ändå sparsamt och även en lite större blödning med en pytteklump i. Idag tisdag är det lite mera blod och även småklumpar dessa gånger, MEN det kommer bara när jag kissar :s har binda men i den har det endast visat lite rosa blod mindre än en enkrona?! Blodet när jag kissar varierar ifrån ljusrosa till mörkrött, Ska ju isåfall vara i vecka 4 nu och magen har redan svullnat till sig från navel och neråt (är väldigt smal i vanliga fall) bifogar bild här under från idag. Kan det vara missfall? Eller finns det en chans att det kan vara nidblödning?

2 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Nikoba

  5 Nikoba

  Jag skulle gissa på att det är din mens alternativt ett mycket tidigt missfall. En ev graviditet skulle inte synas på magen nu utan det är svullna tarmar vilket man kan få både vid mens och graviditet.
 • 2

  muxpux

  7 muxpux

  känner igen mig, jag fick en lite blödning som gjorde mig orolig och frågade min syster om detta .

  Som också hade varit med om detta och hon trodde hon hade fått ett missfall som det inte var och sa till mig att det är vanligt.

  Men det var ungefär samma färg på pappert när jag torkade mig och var ljusrosa/mörk rött.

  Men till vårdcentralen och prata med dom annars om du är orolig.

  Styrkekramar