Sandra_00

0 Sandra_00

1073 visningar

Någon annan som har BF 7/9? vecka 33

Det hade varit jättekul att hitta någon är förstföderska och är ungefär i samma tid som mig. =) Så kan vi prata om alla tankar och jämföra magbilder osv kanske? Hör av er!

10 Svar (äldsta svaret först)
 • 4

  jennny

  2 jennny

  Andra ultraljudet? Visste inte ens att man skulle göra ett till? Så spännande i alla fall :)
  Jag mår hyfsat. Har haft en del problem med foglossning men det har blivit bättre sen jag slutade att jobba. Annars så känner jag mig väldigt trött. Känns dock som en evighet till september... Men gud vad jag längtar :)
  Hur mår du?
 • 5

  Pruttis

  4 Pruttis

  Hej. Våran lilla är planerad den 8/9 ..
 • 6

  Pruttis

  4 Pruttis

  Hej. Våran lilla är planerad den 8/9 ..
 • 7

  Pruttis

  4 Pruttis

  Oj sorry.. är lite dåligt på datum den 8/10 skulle de ju va :P
 • 8

  Sandra_00

  0 Sandra_00

  jodå, så där har du något att se framemot :) Där kollar dom så att han/hon växer som den ska, de kan tom beräkna hur mycket den väger då och vad den kan väga på förlossningsdagen. Hur häftigt är inte det! Min barnmorska sa, efter att ha känt lite på min mage, att vår lille kille kommer ligga runt 4 kilo. Helt fantastiskt att hon gissade genom att känna lite bara =P

  Jag mår faktiskt jättebra! Visst så får man lite ont ibland, men inte tillräckligt för att det ska vara superjobbigt. Jag har bara en väldigt livlig liten kille i magen så det kan ibland bli lite smärtsamt och obehagligt när han sparkar på där inne =) Nu märker man verkligen hur snabbt magen växer på en, och huden är sp så spänd! Jag hoppas innerligt att jag slipper för många bristningar, än så länge har jag inte fått en enda, peppar peppar! Men det är väl oundvikligt antar jag. HAr du/ni fått bristiningar än??
 • 9

  jennny

  2 jennny

  Kanske är det olika från kommun till kommun... Pratade med en vän som är 3 veckor längre gången än mig och hon hade inte gjort något mer ultraljud men jag skulle väldigt gärna vilja göra ett till :)
  Jag har också sluppit bristningar hittills och blir väldigt glad om de låter bli att komma.. Vill där emot att min navel skall hoppa ut för jag tycker det ser så gulligt ut på gravid magar men den är lika långt in som innan.
  Ja man kan ju verkligen säga att sparkarna där inne börjar bli lite jobbiga eftersom att allt nu mera kommer upp mot mina lungor och revben. Har din lilla kille vänt sig neråt än?
 • 10

  Maxime

  0 Maxime

  Jag har BF den 7/9 =)