2blir3

5 2blir3

10071 visningar

Molvärk fixerad bebis barn nr 2 hjälp?! vecka 35

Hej! Jag har lite funderingar och tänkte kolla om nån här har någon koll eller känner igen sig. Jag var in till förlossningen för 2 veckor sen för grov molvärk men dom såg inget särskilt. Och jag har haft denna smärta sen några dagar innan dess och den går i vågor men smärtan sitter i hela tiden. Var till bm igår och hon kollade mitt bäcken ben pga grov foglossning. Hon sa att det är väldigt mjukt och bebisen är fixerad och ligger långt ner vilket kan göra att jag har sån molvärk. Hon sa också att jag bör varva ner och ta vara på den vilan jag får. Väntar mitt andra barn och är lite orolig att bebisen kommer för tidigt. Den får gärna stanna i magen tiden ut då vi håller på rustar som galningar för att hinna klart till bebisen kommer ut! Magen har även sjunkit enligt många andra och barnmorskan påpekade det också. Och det gör ont när jag sitter. Känner inte alls igen detta från när jag väntade sonen. Någon som känner igen sig i detta och vad hände??;P jag är gravid i v 34+0. Tack på för hand!
1514 Svar (äldsta svaret först)
  • Jag är i v 34 å lider oxå av molvärk (och sammandragningar) från å till. Min tapp hade börjat mogna när jag besökte läkaren i fredags så jag blev heltidssjukskriven och fick Bricanyl som är muskelavslappnande för att sammandragningara ska sluta eller minska.. Får se hur det går.. Har väldigt ofta speciellt om kvällarna ett tryck nedåt med molvärk så jag har en känsla av att fröken kommer att komma ut tidigt.. Men hon kan väl vänta till v 37 lampa fall! lycka till å hoppas bebis stannar tiden ut!
  • Det som du beskriver hade jag redani v 31 fick bricanyl tabletter med hem som jag tog varje dag när jag fick förverkar.. Min son föddes 39+1 så stannade längre än alla trott! Hade en vän med samma besvär som va inne 34+5 fick sin son 40+1...
  • 3

    2blir3

    5 2blir3

    Okej! Skönt att det fick bra då:) bricanyl, så heter min astma medicin :P