baby87

5 baby87

1875 visningar

Mkt flytningar?

Hade min ÄL runt söndag-tisdag, lite osäker på exakt datum då ÄL testerna visat positivt under alla dom dagarna, så vi har bara kört på med regelbunden sex tills ÄL testerna var negativa.

Nu, fredag, alltså ÄL+4/5 dagar, mår jag allmänt mysko.
Kan ju absolut bero på annat, vilket jag mera tror på, första försöket för oss den här månaden.
Men, igår skulle vi äta påskmiddag hos min mamma, jag var på jätte konstigt humör, var irriterad, kände mig helt slut i kroppen, nära till tårar så fort min dotter var jobbig & grinig, helt sjukt.
Sen har jag haft jätte mkt flytningar i snart 3 dagar & mensvärk aktig värk sedan måndags, molnande & håller i sig hela tiden under dagarna.
Sen är jag oerhört trött, brukar orka gå upp ialf, men faaaanken, nu någon dag vill jag BARA sova, oavsett tid på dygnet!!
Jätte jobbigt....söker lite svar, jobbigt att tro & fundera på vad allt betyder, för jag vet, man kan inbilla sig för att man vill vara gravid så mkt, meen jag vet hur jag mår, det ÄR ingen inbillning, vad det beror på...är det jag spekulerar i för tillfället!

Nått som någon känner igen?
Skulle jag vara gravid, är det ju JÄTTE tidiga symptom tkr jag!
 

43 Svar (äldsta svaret först)
  • Kan det inte bara vara symtom av ägglossningen? Jag vet att jag blir lite känslig när jag har ägglossning

  • 2

    baby87

    5 baby87

    Camilla08: Joo, det kan det ju mkt väl vara, antagligen :) Kan bara inte minnas att jag hade så här förra månden efter min ÄL :S Före brukar jag må dåligt, lite mensvärk & så, men inte 1 vecka efter, men men, det visar sig ju i början av maj :) Tack!

  • Ja det visar sig som sagt! Lycka till =)