lillalycka

4 lillalycka

3252 visningar

Mindre fosterrörelser? vecka 26

Jag upplever att bebisen sedan en vacka tillbaka inte är lika aktiv under hela dagen som för..Han/hon sparkar endast morgon innan jag klivit upp och på kvällen när jag lägger mig?

jag känner mig inte spec orolig tänker som så att det kanske är trängre där inne samt att han/hon skapat ett mönster? samt att jag kanske är aktiv under dagen så att jag inte märker av det?

när bör man kolla upp?

38 Svar (äldsta svaret först)
  • 1

    olivian

    3 olivian

    Tror inte heller du behöver vara orolig. Bebisarna skapar rutiner i magen och det är väldigt vanligt att de sover medan man håller igång och vaknar till när man stannar av, så tycker jag alla mina har varit även om vissa har varit betydligt mer aktiva än andra i magen. Efter vecka 25 så bör man ju i alla fall känna bebisen och att den rör på sig varje dag, sen vet jag inte hur ofta man behöver känna den.

  • är ungefär i samma vecka som du v 24, 23+4, och min bebis ha sina vilodagar ha jag märkt. Men oftast så känner jag nån liten puff lite då o då under dagarna. O vissa kvällar försök h*n komma sig ut genom min hud känns de som haha. Så oroa dig inte, dom ha sina tider då dom rör på sig, sover åsså!

  • Har också tänkt på det å pratade med bm om d. Efter v 26 sa hon att man ska känna bebisen någon gång under en hel dag å det gör du ju så det är nog lugnt. Min har också mer å mindre aktiva dagar å när det är lite lugnt så börjar man ju undra men sålänge jag känner lite då och då oroar jag mig inte :-)