kize24

3 kize24

1962 visningar

min dotter är 3 månad min man vill skicka henne till socalen

Hej, Jag har precis fått mitt dotter för 3 månad allt var perfekt när hon kom till världen sen började allt problem koma fram min man har fått upptillstånd av mej och han har utnyjytat mej bara han har fått papprena för länge. sen efter de blev jag gravid så nu är hon tre månd . vi har bra liv jag har fast inkomst och tar hand om min dotter hela tiden  ge mjölk och vaknar på kvällen sover nästa inte min man säger att jag är inte bra mamma när han inte äns tar hand om sin dotter vi bråkar ofta de funkar inte mera jag säger vi kan skilla oss men han säger att han vill ta min dotter till socalen för ingenting jag svär på gud att jag tar hand om min dotter fyfan vad har jag gjört han har bara utnjytat mej jag vet inte vad jag ska göra han säger att han villl plassera henne på barnhem bara för jag inte ska fått henne han skiter i mej han vill inte äns prata med mej varje gång lyssnar knappt på mej inte äns bra förhålland snälla vad ska jag göra tycker ni ska jag ta en advokat 

6 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  anna1990

  5 anna1990

  För det första så fungerar inte Sverige så att kontaktar du socialen så blir barnet placerat på barnhem för han vill det. Du är säkert en bra mamma och det krävs mycket för att bli av med ett barn, däremot borde du definitivt kontakta någon om detta! Han verkar inte "va som man ska". Ta kontakt med en advokat eller någon annan som kan hjälpa dig nu på bums!
 • 2

  EvNi

  5 EvNi

  Mitt ex var likadan, fast född svensk då, vi var aldrig gifta. Han har utövat psykisk misshandel under relationen och även manipulerat socialen och sett till att allt förvrängts till hans fördel. Oavsett att jag yttrat mig och förklarat så förvränger socialen och tar inte mitt yttrande i sin helhet till utredningens bedömnig. Kontakta en advokat omedlebart!! Sedan måste du vara först att ta kontakt med socialen - socialen tar ställning till den part som tar kontakt med dom först och tar inte reda på vad den andra parten har att tillägga. Kontakta advokat, sen gör du vad advokaten säger. Lycka till!

 • Barnet kommer inte bli placerat på barnhem. Jag tror att du är en bra mamma. Kontaka du socíalen och berätta för dem vad han säger. Advokatskostnader brukar kunna täckas av hemförsäkringen. Lycka till!

 • Barnet kommer inte bli placerat på barnhem. Jag tror att du är en bra mamma. Kontaka du socíalen och berätta för dem vad han säger. Advokatskostnader brukar kunna täckas av hemförsäkringen. Lycka till!

 • 5

  Uullllee

  3 Uullllee

  Man kan INTE kontakta socialen och "beställa" att ett barn ska till barnhem. Dessutom så är det mycket mycket ovanligt att barn i Sverige placeras på barnhem överhuvudtaget. De flesta barn som av någon anledning inte kan bo med sina föräldrar bor i en annan familj, ett familjehem.Så din kille är helt fel ute!

  Jag råder dig att själv ta kontakt med socialtjänsten i din kommun, du behöver hjälp i den situatiuon du är just nu. Det finns stöd för föräldrar (både för dig och din kille), fråga vad som finns i din kommun. Du behöver inte vara rädd att de ska ta din dotter ifrån dig. I första hand ska socialen hjälpa och stödja dig det krävs starka skäl för att ett barn ska omhändertas. Känns det jobbigt att själv ta kontakt med socialen kan du prata med BVC nästa gång du går dit så kan de hjälpa dig, de är de skyldiga att göra.

  Jag ha jobbat med sådant här så jag vet. Lycka till och ta hand om dig och din lilla dotter!

 • 6

  minna

  5 minna

  Jag arbetar med detta och tro mig, det sista vi gör är att plocka barn som har minst en förälder som ser till att barnet har det bra! Och har de inte det bra krävs ändå allt för mycket för att omhändertagande ska göras. Sedan är det heller inte enskilda socialsekreterare som beslutar om detta, det ska upp i domstol och det kommer finnas advokat för dig om så skulle behövas! Du behöver inte oroa dig, men det verkar som att ni är i behov av stöd för att orka vara föräldrar.. Kontakta socialtjänsten så får du veta vilket stöd som skulle passa, eller bara hjälp att separera! Vi plockar inte barn för att ena parten inte anser att någon av föräldrarna kan vara föräldrar... Kram och lycka till!!