Caline

5 Caline

5866 visningar

mensvärk

Hej alla. Undrar om någon har erfarenhet av kraftig mensvärk men ingen mens? Fick tillbaks min mens förra månaden efter graviditeten. Innan allt hade jag väldigt regelbunden. Såklart vet jag att det kan krångla i början, men om man tar min normalcykel skulle jag börjat blöda i torsdags. Nu till problemet. Sen natten till i torsdags har jag haft kraftig mensvärk, men fortfarande ingen blödning. Har dessutom senaste veckan haft helt sjuka flytningar. Inget som jag brukar ha. Blev nojig i torsdags kväll o tog ett test som visade negativt. Men var är mensen egentligen?
1135 Svar (äldsta svaret först)
 • Hej. Jag har precis desamma! Förutom att jag inte varit gravid då.. Hade bim den 1a men den kom inte, tog ett test som visade negativt och inatt hade jag rätt intensiv värk, så var helt säker på att min mens skulle komma.. men det gjorde den inte.. Jag har tyvärr inget svar på din fråga men ville iaf berätta att du inte är ensam! Jag hoppas att det löser sig! Kram
 • 2

  jessica03

  5 jessica03

  Kan det inte vara ägglossningen du känner av nu då?
 • 3

  Caline

  5 Caline

  Tack för stödet Lilla-Trollet. Jessica03, jag har börjat fundera på det. O hoppas lite oxå, så man inte redan är på tjocken igen... :)