Maria90

5 Maria90

947 visningar

Magsjuk?

Vår dotter kräktes natten mellan tisdagen och onsdagen. Kräkte upp allt i magen sen en gång till men bara vattnet hon drack efteråt. Sen har hon mått bra. Ätit fast inte lika mycket som vanligt men fått behålla allt och varit pigg. I dag när vi skulle äta middag åt hon två såna små delikatesgurkor och ca 10 min efter kom dom gurkorna upp. Nu äter hon rostat bröd se fall hon får behålla det. Står och hoppar och busar. Är det magsjuka? Någon som varit med om liknande??
4 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Babsy

  6 Babsy

  När våran son blev magsjuk så var det ungefär så, hur är det med avföringen? Ser den normal ut? Hoppas att ni slipper bli smittade och att lillan mår bättre snart!
 • 2

  Maria90

  5 Maria90

  Den är som vanligt! Men känns konstigt att hon får behålla nästan allt. Men hoppas hon är helt bra i morgon.
 • 3

  Nissan

  5 Nissan

  Man brukar väl rekommendera att börja med lite "snäll" mat som vitt bröd, ris el kokt fisk. Om nu ens barn äter sånt. Delikatessgurkan är väl inlagd och kanske var i starkaste laget? Ta det säkra före det osäkra iallafall, så kan ni känna er trygga. Hoppas hon snart är bättre och att ni andra slipper det.
 • 4

  Maria90

  5 Maria90

  Jo jag tänkte mig inte alls för när hon fick gurkan. Men hon fick rosta bröd efteråt och det fick hon behålla så var nog bara starkt för magen som inte var riktigt kry än.