nettanangel

0 nettanangel

1232 visningar

Luras att jag dricker öl..(hur?) vecka 10

Jag ska ju då på fest med mina grannar under påsk, och där kommer det bli dricka utav, och om jag inte dricker kommer jag bli utfrågad direkt om jag är gravid. Jag vill INTE berätta för grannarna ännu...

Igår köpte min kära sambo alkoholfri öl och vin till mig, när vi satt hemma och mös. Både vinet och ölen smakade som om det var äkta, lite blaskigt dock, så det kan jag ju dricka på festen, men jag kan ju inte komma med en ölflaska som det tydligt står på att den är alkoholfi. Någon som har bra tips på hur jag kan göra? (jag har redan avverkat en urinvägsifektion med antibiotika och "ska skjutsa svärmor") Finns det något som man kan sätta på en kapsyl igen med, så man kan hälla över den alkoholfria ölen i en vanlig flaska utan att alltid ha en öppen flaska med sig..?? Eller ngt annat bra tips?

7 Svar (äldsta svaret först)
 • Jag hällde alkoholfritt vitt vin i en petflaska och skyllde på att det var en 5liters baginbox som jag inte orkade bära med mig! Hoppas du kommer på nåt bra :-)

 • 2

  lotta1984

  4 lotta1984

  det går ju säga att du måste köra om du har körkort då... annars funkar det ju med en petflaska... eller limma dit en annan etikett.... eller skrapa bort den som sitter där... ja det var lite tankar :D haha

 • 3

  keeya

  5 keeya

   Jag drack massa alkoholfria drinkar ;) Låssades att jag smakade på ngns vin osv. Hade ett glas vin i handen men drack inget. Om du brukar dricka öl kan du säga att du har märkt att du blir uppblåst av det (om ngn frågar varför du inte dricker det) och provar att bara dricka vin och drinkar. Lycka till

 • 4

  Maraja

  0 Maraja

  Kolla carlsbergs ölen, det är bara en glasflaska tror jag utan etikett så på den borde det vara svårare att se :-) Gillar du "bubbel" annars så kan jag verkligen tipsa om ett som heter Carl Ljung. På den etiketten står det dessutom pyttesmått.

   

   

 • 5

  ewepewen

  0 ewepewen

  häll øver alkohol fri vin på en "gammal"/ annan vanlig vinflaska med skruvkork. eller så lägger du alla ølflaskerna i en hink med isvatten, (eller varmt vatten først,¨å så kyla ned dom igen) då åker som redel etiketterna av efter några timmar ;)

  Lycka till!! ;)

 • Tusan vilka bra tips, det märks att det är ett "problem" som många gravida är med om.. :)

  Tack så mkt alla! Kram

 • 7

  petrab

  3 petrab

  Carlsbergen är mycket god dessutom! står smått på liten ettikett där uppe, men det går att skrapa lite med nageln där, ingen märker... den finns att köpa överallt! Toppen!