MammaTillWilde

4 MammaTillWilde

1287 visningar

Livrädd!!!!

Jag och sambon har pratat om att försöka bli gravida igen i början av nästa år, eftersom våran son är då 6 månader, Men nu har jag haft otroligt konstig mens i 5 dagar och igår slutade den.(brukar blöda grymt mkt) Men inte denna gång.
Och i natt började jag få otroligt ont i mens magen och svanken, så är otroligt orolig att jag redan är gravid. Och vi har ändrat oss till att vi vill försöka då sonen är minst 2 år gammal.

Och vi har skyddat oss antingen åt jag p.piller

men klara dock inte av dom, så nu använder vi kondom. Är dock rädd att jag är gravid ändå :-(
Då vi en gång hade sex efter jag lagt av med p,pillren och jag sa åt min sambo att inte komma i mig (ursäkta) men att jag vet ju att jag kan bli gravid om vi har sex utan att han kommer i mig. 

Är detta normalt att bli ledsen och förtvivlad att jag redan kanske är gravid? Så har beställt stickor, och hoppas innerligt dom kommer snarast! :) 

3 Svar (äldsta svaret först)
  • Bli inte rädd, ibland kommer barn så, men man älskar de endå. Du har en sånt vackert barn, en likadan skule väl inte kunna skada så mycket, men, i värsta fall så har du 9 månader på dig att tänka på hur du vill att allt ska se ut. Och skulle du känna att du vill göra abort så finns den möjlighet också (okej erkänner att jag inte är så pro-abort) mendet är ditt liv, ingen kan tvinga dig till någonting du inte vill, det finns ingenting som inte går att lösa. Allt kommer att ordna sig... styrkekramar...

  • 2

    Ullko

    5 Ullko

    Man kan nog aldrig riktigt bestämma när i livet de är meningen att få barn. De går.att ge det goda chanser men sen är de upp till naturen att bestämma resten. Klart man får vara orolig om de skulle visa sig en oväntad graviditet. Men klokt nog som Daniella sa har ni 9 mån på er att vänja er. Lycka till !
  • Givetvis blir man ju rädd ! Det är ju faktiskt ett helt nytt liv det handlar om. Och det blir ju en ganska stor omställning från ett barn till två , så jag förstår att du är rädd nu när det inte var så planerat att hända. Men jag säger som de nedan , du har ju isåfall 9 månader på dig att vänja dig vid tanken och börja ställa om vardagen <3 Det kommer gå jättebra ska du se <3